Ne az ellenzék vitájáról szóljon a kampány!

2013. szeptember 18. 11:49

Minden erővel el kell kerülni, hogy a választási kampány az ellenzéken belüli vitákról, és ne az Orbánnal szemben mutatott alternatíváról szóljon.

2013. szeptember 18. 11:49
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Hírhatár

„Kedves Barátom!

Sokan fordultatok hozzánk felháborodással amiatt, hogy az MSZP és az E14-PM saját országgyűlési képviselőjelöltjeit megtévesztő módon »a baloldal közös jelöltje«-ként jeleníti meg. 

Felháborodásotokat értem, hiszen a demokratikus ellenzék nyilvánvalóan nem azonos az MSZP – E14-PM-mel. Mégis higgadt magatartást ajánlok. Nem javaslom, hogy sehova nem vezető vitába menjünk bele. Legyetek jobbak, mutasson a Demokratikus Koalíció Orbán-rendszerével szemben világosabb, keményebb alternatívát. Szerintem ez a helyes válasz. 

Ha már itt tartunk, hadd írjak még valamit. Miután elmaradt az ellenzék teljeskörű összefogása, amit mi mind a mai napig igénylünk, nyilvánvalóan versenyhelyzet alakult ki a demokratikus oldalon is. Ettől még vigyáznunk kell egymásra. A fő ellenfél Orbán Viktor és rendszere. Politikai kritikánk középpontjába őt kell helyezni. Ugyan érdemes megmutatni, hogy miben különbözik a DK álláspontja az MSZP és az E14 véleményétől, helyes ha ezt látják és értik a választók, de minden erővel el kell kerülni, hogy a választási kampány az ellenzéken belüli vitákról, és ne az Orbánnal szemben mutatott alternatíváról szóljon. 

Budapest, 2013. szeptember 18.

Barátsággal: 

Gyurcsány Ferenc”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2013. szeptember 18. 18:57
"ha már itt tartunk , hagy mondjak valamit" : Nem érted ! Nem kellesz senkinek ! Hogy írjam ? Nem tudok debilül : NEM KELLESZ SENKINEK ! ! !
atila68
2013. szeptember 18. 17:16
Neked van barátod Ferenc?
IgazságosIzomViktor.
2013. szeptember 18. 16:00
Tegnap megnéztem Ferkó egyik beszédét és olyan teátrálisan beszélt mint Petőfi.Annyira nem áll jól neki,mindenesetre szórakoztató.
silvester
2013. szeptember 18. 15:46
Az első magyar űrrakéta gáztűzhely bajnaival és mesterházival a fedélzetén napokon belül indul az útjára.Reménykedjünk az időjárás nem akadályozza meg a fellövést. Az utasoknak jó utat és soha vissza nem térést kivánunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!