Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Gyurcsányt üldözik

2014. február 19. 07:18

A Fidesz agilitása már csak azért is feltűnő, mert más esetekben, a sajátjaik kapcsán, megható nagyvonalúságot tanúsítanak.

2014. február 19. 07:18
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Kérdőjelet illett volna a cím mögé tennem, mert bár a Fidesz folyamatosan el akarja kapni a volt miniszterelnököt, ami az elmúlt napokban történt vele, nem tartozik ebbe a kategóriába. Előbb az ATV közvetítése szakadt meg az évértékelő beszéd közben, majd a Klubrádió hétfő esti műsorába készült egy órás beszélgetés tűnt el az éterben. Mindkettő műszaki hiba miatt történt, ezt azonban aligha lehet elfogadtatni a Gyurcsány-hívekkel. Ők úgy érzik, szándékos szabotázs áldozatává vált a DK elnök; hogy is lehetne ez másként, amikor ő az Orbán-rendszer első számú ellensége. És ezen a ponton már nehéz lenne vitatkozni velük; nem kell ahhoz fanatikusnak lenni, hogy lássuk, valóban így van. Hogy most is lázasan kutatnak Gyurcsány múltjában, aktuálisan a Paksi Atomerőművel majdnem húsz éve kötött szerződéseiért borítják fel az archívumokat. A Fidesz agilitása már csak azért is feltűnő, mert más esetekben, a sajátjaik kapcsán, megható nagyvonalúságot tanúsítanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. február 19. 17:34
http://3.bp.blogspot.com/--aBIlJ1UZLA/TnSldVB3wgI/AAAAAAAAU3E/-cT8bFvtNAQ/s400/bosme.jpg http://goo.gl/bxVlFR
S0ma
2014. február 19. 17:16
Szegény Kölcsey, ha tudta volna! "Bújt az üldözött..."
balbako_
2014. február 19. 17:14
Kitehetné az ominózus szerződést drága Klára, de nem teszi, mert eltette a Fletó szakdolgozata mellé. Ami a rádió és tévé adásokat illeti az elektronika is elhatárolódott a baromságaitól.
pkarcsi
2014. február 19. 17:09
Fletót üldözik?Navégre!Állj mögé te tetű,hátha téged is jól leköpnek megint.Tudod te vörössalak,hogy a nép mindig igazságos,minden liberális féreg azt kapja, amit kiérdemel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!