A szabad sajtóról

2014. június 04. 17:30

„A szabad sajtó, természetesen, lehet jó vagy rossz is. De az nagyon is bizonyos, hogy szabadság nélkül a sajtó nem lehet más, csak rossz.” (Albert Camus)

2014. június 04. 17:30
Redakció
Mandiner

„A szabad sajtó, természetesen, lehet jó vagy rossz is. De az nagyon is bizonyos, hogy szabadság nélkül a sajtó nem lehet más, csak rossz.” (Albert Camus)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2014. június 05. 13:56
Fúj, ez a köcsög Camus! Biztosan őt is a mocskos ballibsik bérelték fel, hogy a sajtószabadság fontosságáról nyivákoljon itt. Biztos még zsidó is ráadásul!
Karvaly
2014. június 05. 08:35
Hogy lehet szabad a sajtó ott, ahol nem az olvasók tartják el, hanem a szponzorok? Ez már régóta csak egy mítosz.
Eltünt
2014. június 05. 04:22
Sajtó szabadság nem azt jelenti hogy az olvasókat pofátlan hazug cikkel árasszák el ,eltorzított minden féle hazugságokat közöljenek,nem az igazságot közlik.. Mandíner tele félre informáló nem valós lázító ilyes fajta sajtó termékkel. Sajtó szabadság alatt az igazság megírása érthető ,ezt ne korlátozzák,sajtó szabadsággal a ballib vissza él ,megpróbálják az embereket hülyére tenni,szinte nyomást gyakorolnak az olvasókra.
ceres
2014. június 04. 22:41
.A sajtó akkor szabad , ha racionálisan nacionalista értékrendet képvisel...Magyarországon még messze vagyunk ettől: az ellenzéki sajtó jelentős része egy halott párt(szdsz) mentalitását képviseli(olyan mintha szinte minden ellenzéki újságot Gyurcsány Ferenc írna).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!