Kifordul a belem a magyar közönségfilmtől

2015. január 31. 18:26

Még nem láttam a keresztény-nemzeti kultúrpolitika és az Egyesült Államokból importált, ízléstelenségért felelős kormányzati krőzus legutóbbi nagy dobását, a Dumapárbajt, de máris rettegek a pofátlanság mértékétől.

2015. január 31. 18:26
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Kifordul a belem a magyar közönségfilmtől. Az uram-bátyám Magyarországon Andy Vajna olyan önkényesen és rossz ízléssel osztogatja a közpénzt, mintha legalábbis maga lopta volna, nem pedig a NAV. Még nem láttam a keresztény-nemzeti kultúrpolitika és az Egyesült Államokból importált, ízléstelenségért felelős kormányzati krőzus legutóbbi nagy dobását, a Dumapárbajt, de máris rettegek a pofátlanság mértékétől, melynek révén újabb kétszázhatvanmillióval húzták le az adófizetőket, a mozijegy áráról, és az abba foglalt, világrekordot jelentő huszonhét százalékos áfáról, na meg az ezzel járó kissádámságról nem is szólva.

Ha a kommentfalon lesz csak egyetlen ember, aki azt állítja, hogy a film meghaladja a tenyérbemászóan irritáló OTP-s stand-up kampány színvonalát, és legalább annyira szórakoztató, mint az alábbi, pár óra alatt, adóforintok felhasználása nélkül összedobott, de a hazai színpadi komédiázás nyomorúságára kiválóan reflektáló videó, akkor ígérem, hogy erőt veszek magamon, szembenézek a démonokkal, és mint Dante a Pokolba, úgy fogok besétálni egy sötét moziterembe a Dumapárbajra, aztán lesz, ami lesz. Azt mindenesetre előrebocsátom, hogy amelyik rohadék troll hazudni mer, az a túlvilágon Andy Vajna cellatársa lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 01. 09:40
Ez az ember a két lábon járó ízléstelenség. Miért beszél ízlésről?
tango47
2015. december 19. 10:32
Utoljára Ungvári Tamásról hallottam (jó 30 éve), hogy egy könyv fülszövegéből (fogadásból) komplett könyvkritikát írt, ami meg is jelent. Puzsér túltett rajta. Nincs egy kicsit túl sok indulat ebben a legényben?
Fahrenheit 451
2015. augusztus 11. 17:24
"Andy Vajna a magyar nézőt nem tudta visszacsábítani a moziba az amerikai kaptafára készült gagyikkal sem." olyat már nem koholhat, csak népnemzeti gagyit.
Morgen
2015. április 01. 13:35
Most mit háborogsz, Puzsér? Ki a fene néz Vajna filmet? Van jobb dolgunk is. Nekem nem csak Vajna Timikétől, hanem minden celebtől hányingerem van, ezért egyetlen lapot sem veszek meg, egyetlen fillérrel sem támogatom őket. Azokhoz mit szólsz, akik még szavaznak is rájuk, miközben van pofájuk szegénynek hirdetni magukat? Ők az ATV-be telefonálók, Tőlük meg befordul a beled, mi? Ja! Ha már itt tartunk: Szólj már a Vicseknek, hogy ne hagyja hülyén meghalni a betelefonálókat, akik ATV-függők és azt sem tudják, hogy működik az új útdíj-rendszer. Egyetlen ballib médium sem világosítja fel őket, kenik a témát, helyben hagyják a hülyeségeket. No, ez hasznos lenne, Puzsér! Vajnát meg hagyd a fenébe, amúgy sem érdekel senkit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!