Ez a legnehezebb része a történetnek

2015. április 02. 09:06

Nem igazíthatom a lépéseimet ahhoz, hogy engem és az Origo-sztorit nem ismerő emberek mit gondolnak, ha egyszer a dolog tényszerűen nem igaz. Interjú.

2015. április 02. 09:06
Vaszily Miklós
Cink

Cink: Nem tartasz attól, hogy azok után, hogy most kormányzati állást vállaltál, sokan azt gondolják, eleve a kormány trójai falova voltál az Origóban?

Vaszily Miklós: Ez a legnehezebb része a történetnek. De nem igazíthatom a lépéseimet ahhoz, hogy engem és az Origo-sztorit nem ismerő emberek mit gondolnak, ha egyszer a dolog tényszerűen nem igaz. (…)

Cink: Értsem úgy, hogy valami hatalmas kirúgási hullámra vettek fel?

Vaszily Miklós: Nem. Rengeteg ingatlanja van például az MTVA-nak, a Naphegy téritől a Bródy Sándor utcai rádiószékházig, amik működtetését racionalizálni kell. De szerintem egy ekkora, ennyire szerteágazó szervezetnél 3-4 hónapra is szükség lehet ahhoz, hogy átláthassam a működést, megfogalmazhassam a javaslataimat.

Cink: A feladatod az, hogy megnyirbáld a kiadásokat X milliárddal, vagy akár nagyobb átszervezéshez is kapsz mandátumot?

Vaszily Miklós: Nincs elvetve az utóbbi lehetőség sem, de nem is erőltetik. Ezt igazából még nem tudhatom azelőtt, hogy egyáltalán elkezdtem volna átlátni a szervezetet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2015. április 14. 22:53
Jaj, mecsoda idők! Heti hetes marha, Kálmán Olgáúr, meg a főoriger, mind, mind kormányzati melót kap. Utóbbi már előre magyarázkodik. Sehol egy Teller-levél?
Fakutya Vigyora
2015. április 03. 19:09
Nyet vazelin, Vaszilij!
NeMá
2015. április 03. 19:09
" Ennyire szerteágazó szervezetnél 3-4 hónapra is szükség lehet ahhoz, hogy átláthassam a működést, megfogalmazhassam a javaslataimat." Kedves bögre kommandó! Figyelmetekbe ajánlanám eme kis szösszenetet, miért tart mondjuk 2-3 hétig mig Tarsolyt előzetesbe tudták tenni! Én gratulálok a szerveknek!
marko11
2015. április 03. 19:06
Nekem ugyan nem nagyon tetszik a köztévé átstrukturálása (a régi, igényes Duna Tv volt az egyetlen nézhető adó!), de amilyen ellenségesen drukkolnak a bukásának, kezdem megkedvelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!