Íme a 6 legnyomasztóbb megmondóember!

2015. október 12. 12:26

Bayer pofonegyszerűen működik: Széles Gábor felül bedobja a pénzt, Zsoltból pedig alul kijön a legpenetránsabb, kocsmai színvonalú ordenáréság.

2015. október 12. 12:26
Spiritual
Nyugati Fény

A gyűlölettől eltorzult arcú Fidesz-alapító huszonöt éve kitartóan csimpaszkodik a nyilvánosság indáiba. A II. világháború idején kiváló náci propagandista lehetett volna, de vesztünkre velünk született egy korba, így van egy publicistának nevezett polgárháborús uszítónk, aki 20 éve ugyanazt az egy cikket írja.

Bayer pofonegyszerűen működik: Széles Gábor felül bedobja a pénzt, Zsoltból pedig alul kijön a legpenetránsabb, kocsmai színvonalú ordenáréság.

Firkálmányaiban ugyanazt a két »gondolatot« ragozza a végtelenségig:

1.) Dögöljön meg a Nyugat és a demokrácia (Éljen a Kelet és a diktatúra!)

2.) Aki nem fideszes, az nem ember (hanem: csótány, kretén, rohadék, bélféreg, elmebeteg, stb.)

Kiszámíthatóan unalmas fröcsögéseivel talán már csak a Békemenet akciónyugdíjasait képes behergelni, tőlünk egyre inkább méla közöny és ásítás az osztályrésze.

Irritációfaktor: 8/10

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2015. október 13. 00:28
Az "árokásó toplistára" évtizedes késéssel reagál a ballib. A ballib árokásók helyett jobbos megmondóemberek az alanyok, és sietni is kelett mert a humor eléggé izzadtságszagú. Bár azon az oldalon ahol Sas Józsitól Farkasháziig ível a humoristák sora - ki ne felejtsük a minden poént évtizedek óta ugyanúgy előadó Gálvölgyit - van az a színvonalú közönség ahol ez is elég.
röviden
2015. október 12. 23:34
Meglehetősen szubjektív válogatás, az én féltucatomban egyik sincs benne. De hát kit mi irritál.
PPK
2015. október 12. 22:49
MIÉRT KELL MINDEN JELENÉKTELEN SZAR OLDALRÓL IDÉZNI? BAYER REMEK ÍRÓ (NEMCSAK ÚJSÁGÍRÓ, KÉTSÉGTELEN, HOGY A BLOGON MEGLEHETŐSEN TRÁGÁR.BÁR ALFÖLDI TRÁGÁRSÁGÁN NEM VARTYOGTAK A LIBERÁLFASZISZTÁK.
csurcsányi
2015. október 12. 20:53
Gréczy és Szigetvári irritációfaktora 10/10!Dopman 11/10
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!