Simicska Lajosnak van bőr a képén

2015. december 11. 14:27

Simicska Lajosszázmilliárdokat vett ki zsebünkből. Attól, hogy most igyekeznek kirakni a pályáról, nem felejtjük el, hogy 2014-ig ő találta ki, ő működtette és ő szedte ki a milliárdokat abból a modellből, ahol most csak szereplők változtak meg.

2015. december 11. 14:27
zero
Vastagbőr

Kinevezte az embereit az állami vállalatok élére, akik közbeszerzéseket írtak ki az állami hirdetésekre, amit a hozzá közel álló médiaügynökségek nyertek meg, akik a Simicska médiabirodalomban költötték el az adófizetők milliárdjait, amit Lajos kivett osztalék formájába. Mindez részletesen olvasható a Kreatív elemzésében.

A Tökéletes Kör.

Egy külön konferenciát lehetne megrendezni arról, hogy ezt minek lehet nevezni, hiszen itt embereknek az volt a “munkájuk”, hogy Lajosnak pörgessék át az osztaléknak valót …

Az sajnos nem hat meg, amikor volt kollégiumi laktótársak civakodnak, Simicska Lajos egy korrupt nagyvállalkozó, ehhez képest a jelenlegi színjáték még talán mosolyra is tudna fakasztani, ha nem jutna eszembe az illegális pártfinanszírozás, az adóhatóság élén végzett munkája, a Közgép minden bizonnyal véletlen példa nélküli nyerési sorozata a közbeszerzéseken …

És azt se feledjük el, hogy ebben az ún. »G-háborúban« Simicska egészen pontosan nulla darab információt szivárogtatott ki Orbánék törvénytelen üzleteiről. ()

Simicska Lajos ne védje meg a sajtószabadságot, Simicska Lajos ne aggódjon a korrupció miatt.

Simicska Lajos tegyen vallomást és számoljon el az elmúlt húsz évével. Után pedig takarodjon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. december 12. 09:48
Nem érted, hogy a Jobbik nem állt Simicska mögé? A Simicska média (hírtv, mn) ma is olyan ellenséges a Jobbikkal szemben mint amikor Simicska és Orbán puszipajtások és cinkosársak voltak. Ma már nincs Simicska-Orbány mutyizás hanem Mészáros-Orbán, Habony-Orbán és Vajna-Orbán és hasonló mutyitás van. Ma ezek a témák. Nehéz a parlamenti közvetítést követni mert Orbánék annyira félnek a nyilvános kritikától, hogy nincs közvetítés a Dunán. Kivánságkosár van de azért az internetről nehezen de meg lehet nézni a közvetítést. Még a zsideszbolsik se védekeznek Simicskával a Jobbik kritikája ellen mert tudják, hogy margaság. Az csak az ostoba, könnyen átverhető hívőknek találta ki finkelstein. Most minden korrupciós vádra kgbélázásal próbálnak védekezni a zsideszbolsi képviselők és államtitkárok. Nem kétlem, hogy a kgbélás védekezés is finkesteintől tanulták de olyan nevetséges és szánalmas, hogy ostobaság ilyesmiért milliókat fizetni a finkelstein patkánynak. A felcsúti maffia nagyon mocskos. Hihetetlen összegeket lopnak a magyar emberektől és most az állami vagyont, az állami földeket is szétlopják. Ha Orbán és Simicska ma is pusipajtások és tolvajtársak lennének akkor az állami földeket is Simicska vinné de most Mészáros viszi. Tisztességes, épeszű magyar ember nem védi ezeket a mocskos, tolvaj gazembereket.
Mindjárt
2015. december 12. 07:56
Inkább te olvasd el amit írtam és felelj a kérdéseimre. Jobbik rendszeresen kritizálta a Simicska-Orbán mutyizást a parlamentben. Ezekre a kritikákra amik felhozták ezeket a mutyikat a zsideszbolsi képviselők soha se adtak érdemi válaszokat hanem otrombán neki estek a Jobbiknak. A zsideszbolsi képviselők minden alkalommal hevesen megvédték a Simicska-Orbán mutyi szerződéseket és a két cimbora nyugodtan lopkodhatott, tudván, hogy Simicska becsületéért bármelyik zsideszbolsi képviselő a kardra vetné magát. Ez volt. Ma már Orbán és Simicska nem nem tolvaj és cinkostársak. A Simicska mutyiknak vége. Most már Mészáros, Habony, Vajda és hasonlók lettek Orbán cinkostársai akiknek a becsületéért most ugyan azok a zsideszbolsi képviselők harcolnak akik nem is olyan régen Simicska becsületéért harcoltak. Jobbik most is, ahogy a multban is, elítéli az egész mocskos, tolvaj gazember bandát. Nem találod undorítónak, hogy ezek a zsideszbolsik ilyen gyorsan váltanak hűséget? Szerinted is magyar ember Andy Vajna aki milliárdokat zsebel be a magyar adófizetők pénzéből? Mi közöd neked ezekhez a perverz, mocskos, gátlástalan tolvajkhoz? Miért véded őket?
gudmen
2015. december 12. 00:32
simicska bevallottan 300 milliárdot lopott csak magának...minimum ugyanennyit a fidesznek és viktornak... ez a két féreg kb 2 milliárd euroba került eddig a nemzetnek..a patkányhorda többi tagjárol mint fleto, bakonyi, garancsi, tarsoly, princ és a többiek... "szájbavert posztkomcsivörösnarancsbolsi durvaanyátokat fletoviktorok! "Lista: Életszínvonalban utolsók vagyunk az EU-25-ök között Csak a Magyarország után belépett államok – Bulgária, Románia és Horvátország – állnak rosszabbul az Európai Unióban, mint Magyarország – derül ki az Eurostat tényleges egyéni fogyasztást mérő adataiból"
atila68
2015. december 11. 21:44
Vastagbőr meg eladta magát a Norvég Alapnak. Mi a különbség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!