Orbán nagy szemfényvesztése, milliárdokért

2017. június 28. 11:13

Csak az a kérdés ezek után, vajon ki védi meg a magyar embereket Orbántól és a pénzéhes hűbéreseitől?

2017. június 28. 11:13
Budácsik Lajos
Gépnarancs

„Boldog lehet az ország, örvendhet a nép, örömtüzeket lehet gyújtani szerte a honban, a Fidesz jól megvédett mindannyiunkat a gonosz ármánytól. Kiseprűzte hazánkból a »népnyúzó«Brüsszelt, akik a rizsa (akarom mondani rezsi) csökkentés vívmányait irigyelték;  megállították a gonosz karvalytőkést, aki az »örökös«miniszterelnök szerint »Magyarországra (sic!)  és személy szerint rám azért annyira dühös, mert mi a nagy tervének és nagy üzletének útjában állunk«. Ekkora ordas hazugság hallatán vajon áll még ma is a Bálna? Soros Györgynek az országgal semmi gondja, Orbán illiberális politikáját tartja elfogadhatatlannak, károsnak. Legutóbbi írásában éppen az ellenkezőjét állítja, mint amiről a miniszterelnök hadovált: »….megtanultam, hogy a demokráciát nem lehet külföldről szállítani. Azt a népnek magának kell kivívnia és megvédenie. Csodálom a magyarok bátorságát, amivel szembeszállnak Orbán maffiaállamának szemfényvesztésével és korrupciójával.«

Csak az a kérdés ezek után, vajon ki védi meg a magyar embereket Orbántól és a pénzéhes hűbéreseitől?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. június 28. 15:34
Nem egyszerű dolog a maffiaállamot legyőzni!
Dorki
2017. június 28. 15:28
"Soros Györgynek az országgal semmi gondja"- (hahaha)- amikor az majd úgy táncol, ahogyan ő fütyül, és rabszolgaként keresi a "Felséges Úr" akaratát. De mivel mi magyarok nem vagyunk rabszolgák, és nem is leszünk, hamis isteneket (akik azt hiszik magukról, hogy isteni tekintéllyel bírnak) nem imádunk, az ilyen írásokat teljesen felesleges szemlézni szerintem. Az egész pereputty unalmas már, de nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!