Öregek és fiatalok

2020. szeptember 08. 18:09

Mit szóltak volna, ha a Színművészeti akkori diákjai hetvenéves tanárokat védtek volna velük szemben?

2020. szeptember 08. 18:09
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Ascher Tamás 71 éves – 23 évesen rendező. Zsámbéki Gábor 76 éves – 25 évesen színigazgató. Székely Gábor 76 éves – 27 évesen színigazgató.
Vajon amikor huszonéves korukban, az 1970-es években hozzáláttak, hogy alapjaiban újítsák meg a magyar színjátszást, mit szóltak volna, ha a Színművészeti akkori diákjai hetvenéves tanárokat védtek volna velük szemben?
Az idős színésznek nagyon is helye van a színpadon. De már nem minden szerep az övé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aszterion
2020. szeptember 09. 22:52
Nem adta a szájukba, csak kérdezett. A csávó elmondta korábban, hogy tanította őket Takaró Mihály, és megosztotta a meglehetősen extrém véleményét a Nyugatról. Aztán Marci a csajtól is megkérdezte, hogy náluk is lezsidólapozta-e a Nyugatot T.M., és a csaj elmondja, hogy igen. De azt is elmondják, hogy ezt magánvéleményként mondta, és nem kérte számon tőlük a vizsgákon. Szerintem korrekt riporteri munka volt.
nyugalom
2020. szeptember 09. 13:22
a megvezetett diakok (!) A régihez ragaszkodnak? A fiatalok mindig újat szoktak kovetelni, nem a roskatag, demens hulyék, ráadasul komcsi képzódményhez! Kilóg a lóláb! Kózben megkotozik Gobbi szobrat! Tudják ezek egyaltalan, hogy mit akarnak? A rektor kisse tulkövetelte magat, aztan elhúzott, csupor et még küzd robertaval, kamugerivel no es az apfodobrevfleto klannal! Remek! Kormanybuktatok.....
Messzeföld
2020. szeptember 09. 04:49
Röhrig Géza beszélte egy interjúban, hogyan rúgták ki a 80-as években a Kazimirt a szinm-ről: felment az irodájába, és közölte vele: Kazimir elvtárs, a maga ideje lejárt, kint várja a taxi. És tényleg betuszkolta egy taxiba. Ja, ezt egy liberális csinálta. Így már rendben is volt a dolog.
BőröndÖdön
2020. szeptember 08. 22:13
Hű,de okos vagy,Gabi bácsi! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!