Nemzeti sunyizmus

2020. november 25. 07:19

A Fidesz ismét hazudott egy nagyot, ezúttal Indexszel kapcsolatban.

2020. november 25. 07:19
Batka Zoltán
Népszava

„Rögzítsük, hogy a Fidesz ismét hazudott egy nagyot, ezúttal indexszel kapcsolatban. Szépen, finoman, taktikusan, ahogy szokott. Miután hónapokig mantrázták, hogy semmi közük az egészhez, Gyurcsány aknamunkája miatt állt fel a szerkesztőség, most, a botrány elültével, a vírushelyzetben a Fidesz médiaügyi táskás-öltönyöse, Vaszily Miklós szépen nevére vette az egészet.

Pontosan úgy, ahogy anno a szintén Vaszily asszisztálásával szellemi dögkúttá züllesztett Origónál bizonyos Száraz úr strómankodása után az ifjú Matolcsy lett a tulaj, vagy ahogy a Népszabadságot magába foglaló Mediaworksnél Heinrich Pecina strómankodása után Mészáros Lőrinc dugta ki borzas fejét a habokból, majd lett végül mindebből a KESMA, a Rákosi Mátyás óta Magyarországon megalkotott legnagyobb propagandagépezet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2020. november 25. 13:07
Persze, hogy hazudott, de ez senkit nem ért váratlanul. A szektatagokat meg az sem győzi meg, ami kiveri a szemüket, ami seggbe billenti őket. A fű zöld, az ég kék, a Fidesz hazudik, a szektatag elvakult.
istvanpeter
2020. november 25. 10:46
Értelmetlen röfögés és sivalkodás. Az ellenzéki független objektív média egyszerűen nem életképes és versenyképtelen.
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 25. 10:14
Örvendetes, hogy a Nemzethy Index a hiteles orbánista tájékoztatás zázlószhajójává válik végre.
igort
2020. november 25. 09:19
úgy könnyű pofázni,hogy a kormány tart el benneteket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!