Egy újabb példa, hogy manipulál, vezet félre a média!

2021. október 27. 22:15

A Tankcsapda zenekar gázsija egy normál nagyszínpados koncertgázsi volt.

2021. október 27. 22:15
null
Fejes Tamás (Tankcsapda)
Facebook

Egy újabb példa, hogy manipulál vezet félre a média! Ez a koncert összköltsége volt bruttóban, ebben közel 100 ember gázsija szállása étkeztetése, a mozgó körszínpad, a vizuál technika, az élő kamerakép közvetítőkocsival , a mindenhol kihelyezett ledfalak költsége, több napos építése és bontása volt. Tudom mert az én cégem rendezte! A pénzt én vettem fel. A Tankcsapda zenekar gázsija egy normál nagyszínpados koncertgázsi volt. A cikkben elhangzik más zenaknak kifizett pénz, az nettó és csak gázsi! Az viszont , hogy nézőcsúcs volt, hogy nem fértek el a téren azt nem írták le. Hogy nem 5000-es rendezvény technikai költsége hanem 50000rendezvény technikai költsége volt nem írták le.Ha a Telex költségvetésre kíváncsi kérdezzen ne feltételezem. Meg kérdeztünk szakembereket!? Persze! Kiket? Ha valaki számolgatni akar leírom! Egy ilyen koncert költségvetés 60-100 millió között van! Egy Aréna 40-60 millió között van. Egy főnix 30 millió. Ehhez kell igazítani a bevételt (ha van) és jó esetben nyersz!!!

Sajnálom azokat trógereket akik abból tartják el a családjaikat , hogy haragot és gyűlöletet szítanak az emberek között ezért kapnak fizetést! Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni senki-senkinek nem ellensége csak ezek azt szeretnék”

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. október 28. 18:18
Azok írnak ilyen cikket, akik ha senki nem látja őket véghúzzák a fényezést az autódon, mert nekik nem tellik olyanra. Viszont akinek igen, az biztos lopta. A mantra szerint Magyarországon nem lehet tiszteségesen megélni, vagyis akinek sikerül, az mind bűnöző. Az meg megérdemli. Ha létezik domináns emberi tulajdonság, amiért nem kedvelem a hazámat, az a proli irígység. De erről nem Magyarország tehet, hanem azok, akik a kommunizmus alatt ilyenné tették és máig mindent megtesznek, hogy ilyen is maradjon. Dolgozz, nyalj segget, dörgölőzz, ügyeskedj. Ha bármelyikben ügyes vagy, akkor érvényesülni fogsz. De ha sak irígykedni tudsz, akkor te teljesítmény nálkül várod azt, amiért más tett.
neeskens
2021. október 28. 11:56
Ez a szegény Fejes, a cikkben senki nem írt olyat, hogy a zenekar gázsija lett volna 166 millió. Szószerint ezt írják: "az önkormányzat honlapjára feltöltött dokumentum szerint Tankcsapda fellépési díja, a hang-, színpad- és látványtechnika együttesen 66 millió forintba került." Olyasmivel vitázik, ami nincs is a cikkben, ezt a sértett hiszti, amivel évek óta minden kritikára reágalnak végtelen visszataszító. Nyilván mindenki, aki le meri írni, hogy mennyi egy koncert költségvetése az nyomorult tróger, akinek meg nem tetszik valamelyik számuk, az meg csak azért lehet, mert az illető irigy. Hab a tortán, hogy a cikk is, meg Fejes posztja is hemzseg az elütésektől helyesírási hibáktól.
Sanyikám
2021. október 28. 10:30
Alig várom az új " dalukat" !! ....De te az orrodig se látsz, Neked jó a McDonalds, Neked elég a Coca-Cola, Te ugyanúgy tehetsz róla, Hogy átbasznak a reklámmal, Ezzel az Amerika-lekvárral,...... Jönnek a Férgek.
files32
2021. október 28. 08:17
a Kossuth Rádió keddi magazinműsorában azt mondták, Dobrev Klára döntött „2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!