Kottára ugyanazt csinálja Orbán, amit Putyin

2022. január 16. 17:57

És nem állna meg félúton.

2022. január 16. 17:57
null
Szél Bernadett
Facebook

„Így egyben bemutatva az elmúlt időszakot nagyon durván nyilvánvaló, lépésről lépésre, kottára ugyanazt csinálja Orbán, amit Putyin. És nem állna meg félúton.

Emlékezzünk, a létező legerősebb jogosítványokat szerezte meg, mondván hogy »gyors és hatékony« intézkedéseket akar tenni a járvány miatt, lett belőle minden létező véleménynyilvánítás korlátozása és egy tragikus járványkezelés, mostanra a kifosztott országba begyűrűző gazdasági válság, eladósodás, szelektív választási osztogatással megspékelve.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. január 17. 14:40
Ezek szerint tényleg lecsukatott 2018-ban de már ki is engedet? A lakájmédia errős sem számolt be? Vagy erről a F.O.S-sem?
Petana
2022. január 17. 10:42
Kottára csinálni,vagy kotta szerint csinálni valamit,nagyon nem mindegy az eredmény szempontjából. Romlik-bomlik szép magyar anyanyelvünk.
Robertoo
2022. január 17. 10:14
Istenem, milyen csúnya lett ez a komcsi is. Miért van az, hogy az ilyen szélsőséges elveket valló 'nők' (?) ennyire megcsúnyulnak öreg korukra? (Lásd a kriptaszökevényt!, meg kabul rózsáját!)
márkinemkell
2022. január 17. 09:59
GYÁMSÁG ALATT A MINISZTERELNÖK-JELÖLT
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!