Búcsú a Gesztenyéskertben

2022. május 23. 11:25

Ha valóban megszűnik ez a két médium, az a polgári és nemzeti Magyarország szégyene lesz.

2022. május 23. 11:25
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Régi kedves levélíróm, Balogh Zsuzsa csalódott kérdése (»Az összetartás, mint olyan, csak a balliberálisok kiváltsága?«) megerősít, mindnyájunknak meg kell szólalnunk a Pesti TV tervezett bezárása ellen, ki kell állnunk a PestiSrácok szerkesztősége mellett. A kormánypártiság nem egyenlő a szervilis bólogatással. Az ember saját szerettének is beolvas, ha az kiérdemli. Így kerek a világ.

Háborgunk, bár igazából nem tudjuk, mi történt »odafönt«. Csak az biztos, hogy valamit nem jól csináltak. Mélyen egyetértek Szentesi Zöldi László kollégámmal, aki azt írta a minap: ha valóban megszűnik ez a két médium, az a polgári és nemzeti Magyarország szégyene lesz. Mindazoké, akik most, amikor baj van, nem segítenek. Akik hagyták, hogy világgá széledjen ez a sikeres csapat.”

(Fotó: YouTube/PestiTv, Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2022. május 23. 23:08
DE A PESTISRÁCOKAT MIÉRT ??????
tevevanegypupu
2022. május 23. 21:24
A Pesti srácok rendszeresen küldi a cikkeit..a tv-t soha nem néztem..a cikkek jók..de kicsit amatőr szinvonal.És van a mandiner, a 888, az origo..stb..nem sok egy kicsit?
Ma is bukik a Zorbán...
2022. május 23. 16:56
Nem lenne jó, ha tényleg megszűnne a Pesti Tv. Nekem már a megszüntetésen örvendező sok bolsevista suttyó képéről letörölt vigyor látványa is megérne egy adományt a megmaradásért.
Ma is bukik a Zorbán...
2022. május 23. 16:48
Szerintem kártékonyságuk miatti környezetvédelmi adót kellene kivetni azokra, akik a bolsevistákra szavaztak, és abból támogatni kellene az internáci hazudozással és gyűlölködéseel szembeni felvilágosító tevékenységet, amit a pl. Pesti Tv is végez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!