Hiába szűnik meg a Pesti Tv, a maffia marad

2022. május 11. 20:03

A kormánypárti média alacsony hatékonysággal működik, nem vonzó a közönség számára. Interjú.

2022. május 11. 20:03
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Hírklikk

Huth Gergely az alábbiakkal kommentálta a vezetése alá tartozott médiumok  megszűnését: »A Pesti TV tulajdonosai, azaz Vaszily Úr (Vasziliy Miklós) és Mészáros Úr cégei az alacsony reklámbevétel miatt nem kívánják tovább finanszírozni a Pesti TV működését. Mint üzletembereknek, ehhez minden joguk megvan.« Ön szerint miért született meg egyáltalán a tévécsatorna szűk két éve?

Ez is a propagandamédia terméke volt. Valószínűleg úgy gondolták, hogy ezzel közelebb kerülhetnek a fiatalokhoz. A stúdióbelső dizájnja, a szereplők á-llazasága, fiataloskodó stílusa ezt szolgálta, de mindez inkább volt groteszk és hiteltelen, semmint fiatalos. Azért próbálkoztak ezzel és így, mert nem találják az utat a fiatalokhoz, a kormánypártoknak jól érzékelhetően és folyamatosan fogy a támogatottságuk a fiatalok körében. Utat próbáltak keresni hozzájuk. Ebből is jól látható, hogy milyen képük van a mai társadalmi valóságról, ha úgy gondolták, ezzel a tartalommal és ezzel a megjelenéssel képesek megszólítani a fiatalokat. 

De miért szűnik meg mégis? Aki nem ismerné, a csatorna színvonalát jól jellemzi Gulyás Balázs publicista mai bejegyzése, aki feledhetetlen emlékként őrzi az egyik PTV műsorvezető adásbeli gesztusát, miután Gulyásnak a Magyar Hang című lapban megjelent írásával törölte ki képletesen(?) a hátsófelét.  

Túl vagyunk a választásokon s egy ilyen csatorna fenntartása irdatlan pénzbe kerül. A haszna pedig nulla. Azon kívül, hogy számolatlanul öntik a pénzt a propagandamédiába, tulajdonképpen fogalmuk sincs például arról sem, hogy ma már a fiatalok lényegében nem néznek tévét. Az érdeklődésüknek kellő tartalmakat megkeresik a megfelelő internetes platformokon. Ez már szerintem nekik is sok volt, mármint a Fidesznek, holott természetesen a mi pénzünkből történt mindez. Ez egyébként az egész kormánypárti médiára igaz, hogy iszonyatosan alacsony hatékonysággal működik, nem vonzó a közönség számára.

Fotó: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2022. május 12. 22:45
Megnyugtattál Malacka a liberális maffiád megmarad a ZSTV-vel!
Lmcwelt
2022. május 12. 16:39
Ma Riska, Ma Rusnya, ne légy az enyém! Kívánom hányj epét még pár évig!
Libakergető
2022. május 12. 16:20
Ja, maradtok!
Brandon the great Negro
2022. május 12. 15:57
A választások előtt egy hónapig nem tudtam Youtube-ot nézni mert tíz percenként az arcomba ugrott az összefogás helyi jelöltje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!