Készülődnek

2022. szeptember 23. 05:58

Most itt állunk a legnagyobb szarban, mert nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a dolgon.

2022. szeptember 23. 05:58
null
Aristo
PestiSrácok.hu

„Mindenesetre Klára asszony most látta elérkezettnek az időt, hogy bejelentse egy árnyékszék »árnyékkormány« megalakulását. Mindezt az őszödi beszéd »kiszivárgásának« évfordulóján, amely ugye az októberi sajnálatos eseményekbe torkollott.

[...]

Most azután itt állunk a legnagyobb szarban, mert nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a dolgon. Az ugyanis röhejes, hogy nem sikerült még a bejelentés sem, mert elment a Facebook, ezért aztán a nagy bejelentés is késedelmet szenvedett. Mondjuk nagy kár nem esett. Ugyanakkor veszélyes ami történt, hiszen a válságok hátán szeretnének hatalomra jutni és lássuk be ennek van esélye, bár nem nagy. Aki szeret borzongani, az képzelje csak el.”

Nyitókép: FERENC ISZA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdei nyezega
2022. szeptember 23. 19:24
hova készülődnek?......a pokolba?........nagyon brutális.....a boyler meg a részeges prímvadász...
NewHorizon
2022. szeptember 23. 11:56
Ezek egy fantázia világban élnek, mert saját kis fejükben meggyőzték magukat, hogy csak ők - és senki más - jogosultak a kormányzásra. Tetteikből nyilvánvaló, hogy valójában ez a nárcisztikusok koalíciója, ezért jellemük szerint gátlástalanül, ha kell, társadalmi és politikai határokat is áthágva törekednek hatalomra.(Egyszerűbben kifejezve: ha ki vannak dobva az ajtón, megpróbálnak bemászni az ablakon.)
tapir32
2022. szeptember 23. 11:48
Etika Gyurcsány-Dobrev módra. "Amelyik politikus, még lopni sem tud, attól nemigen lehet semmi jót elvárni."
tapir32
2022. szeptember 23. 11:48
Ez a mi demokráciánk! Mi ezt választottuk! Ne akarják elnyomni a magyar demokráciát! A magyar nép akarata ellenében ne akarjanak ránk erőszakolni antidemokratikus elképzeléseket. Mindazon elképzelések antidemokratikusak amelyek, a magyar nép, a választók akaratával nem egyeznek. Akik, nem tagjai a magyar demokráciának és beleavatkoznak abba, azok antidemokratikus módon járnak el. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!