Jó alkalom ez a számvetésre, mire jutottunk a tavaszi választás óta

2022. december 15. 10:17

Sajnos, nem lehetünk teljes mértékben elégedettek.

2022. december 15. 10:17
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Idei utolsó ülését tartja ma a zuglói képviselő-testület. Jó alkalom ez a számvetésre, mire jutottunk ebben az évben, különösen a tavaszi választás óta. Sajnos, nem lehetünk teljes mértékben elégedettek. Létrejött ugyan Zuglóban az új többség – amely képes döntéseket hozni az MSZP-Fidesz koalíció nélkül is –, de sajnos Horváth Csaba polgármester mintha nem tudna (nem akar?) kilépni a korábbi képviselő, Tóth Csaba árnyékából. Csak két példát hadd írjak:

A polgármester a mai napig maga mellett tartja főtanácsadóként (havi egymilliós fizetéssel) a korábbi képviselő jobbkezét, Rácz Mónikát. Először nem akartam elhinni, hogy ez lehetséges, de a közérdekű adatigénylésemre érkezett válasz megerősítette az értesülést.

A másik gond, hogy a kerület vezetése láthatóan nem kíván megszabadulni a korábban kötött, szerintem nagyon előnytelen szerződésekről. Csütörtökön például napirendre kerül a zöldterület-karbantartás szerződésének kétéves meghosszabbítása, ahelyett, hogy új eljárást írnának ki. Az indok átlátszó: nincs már idő egy új eljárásra. Azért nincs, mert így intézték. Ha időben elkezdték volna előkészíteni, meg lehetne oldani, hogy például a fűnyírást az önkormányzat saját cége lássa el, ne fizessenek ki százmilliókat ezért.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. december 15. 20:16
Röviden: semmire. Hosszabban: semmire sem.
LancelotDuLac
2022. december 15. 16:57
Te kussolj gané - a tetves, korrupt rokonodnak MZP-nek köszönheted az ellenzék pusztulását, aki amerikai pénzen verte szét az összefogást!
csulak
2022. december 15. 16:51
TI baloldaliak ujra csak hazaarulassal es hazudozasal foglalkoztatok, igy esment a beka segge alatt vagyok !
machet
2022. december 15. 15:20
Te egyetlen dologban igen.Ingyen élsz jól a pénzünkből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!