„Brüsszel a migránsokkal együtt a terrort is szét akarja osztani Európában” – Lánczi Tamás a Stratégában

2023. október 17. 16:59

Terror Brüsszelben, háború Izraelben, határtalan Egyesült Államok, instabil Lengyelország – Mandiner Stratéga. Videó!

2023. október 17. 16:59
null
Pócza István
Pócza István

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

A műsor podcast formában is meghallgatható: 

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2023. október 18. 14:21
Már csak néhány évtizedet kell várni, mert akkorra már a muszlimok és a más primitív színes népek úgy megerősödnek, hogy hozzá foghatnak a fehér lakosság teljes kiirtásához. Ennek során azok is az áldozatok között lesznek, akik jelenleg szervezi és pénzelik az illegális migrációt.
tapir32
2023. október 18. 03:43
A társadalmak kölcsönösen egymásra utalt emberekből állnak és az egymásra utaltságok hálózatában kell mindenkinek megtalálnia a saját szabadságát, saját magát. A társadalom szövetét kívánja szétrombolni a „nyílt társadalom” ideológiája. Ami, éppen azért bukott meg, mert nem tudott mást ajánlani mint az önzést, az izolációt, a szorongást, a konyha moralizálást és a társadalom homogenizálódását. A „nyílt társadalom” ideológiája nem progresszív, hanem anakronisztikus és totalitarizmushoz vezet. Azt, hogy mi a demokrácia a választók mondják meg! Ez a mi demokráciánk, mi ezt választottuk!
drogqueen
2023. október 17. 21:15
Egy újabb Trump kutyát szavaztak le: Jim Jordan amerikai republikánus nem kapott elég szavazatot ahhoz, hogy a képviselőház új elnöke lehessen. Még a republikánusok is a keményvonalas trumpmarha ellen szavaztak...
Türelem
2023. október 17. 21:07
Szigorúan a tényekhez ragaszkodva, kerülve az itt kommentelő DK-s elvtársak ideológiai korlátait. . Itália is megosztott a kérdésben. A balliberális pártok, politikusok, médiájuk,különösen a szélső balosok Izrael felelősségét emelik ki. Köreikben nagy támogatottságot élvez Judith Butler amerikai filozófus azon tézise, amely szerint Izrael állama az erőszakos területfoglalásokra, kiutasításokra épül. Nagy publicitást kapott Gáza mai bombázása, amelyben 200 körüli halottról és 300 sebesültről beszélnek. Konkrétan egy kórházat ért robbanásról van szó, amivel Izraelt vádolják, míg Izrael nem zárja ki, hogy a robbanást egy eltévedt Hamasz rakéta okozta. Szóval nagyon feszült a helyzet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!