Lemondott a teljes ÚG elnökség

2009. június 30. 14:23

Testületileg mondott le az SZDSZ Új Generáció elnöksége, mert "az SZDSZ egy része mindent megtett azért, hogy ellehetetlenítse a helyzetértékelést és a kiútkeresést."

2009. június 30. 14:23

Testületileg lemondott az SZDSZ Új Generáció elnöksége kedden - tudatta az MTI-vel a párt ifjúsági szervezetének egyik ügyvivője, Léderer András. A Földiák János alelnök, valamint Ferenczi Annamária, Gálfi Antal, Kovács Péter, Léderer András, Mayer Dániel és Takács Flóra ügyvivők által aláírt közlemény szerint az EP-választási kudarc óta "az SZDSZ egy része mindent megtett azért, hogy ellehetetlenítse a helyzetértékelést és a kiútkeresést", és emiatt lehetetlenné vált, hogy az Új Generáció teljesítse célkitűzését, az SZDSZ megújítását.

"Ilyen körülmények között nem vállalhatjuk tovább a felelősséget az SZDSZ politikájáért, ezért lemondunk a párt ifjúsági szervezetében viselt tisztségünkről" - zárul a közlemény.

Egy emberként mondott le az Új Generáció elnöksége (NOL)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. január 29. 15:40
A szadiszták, csak kilépni, lemondani, óbégatni tudnak. Ja meg beépülnek mindenhová, és tönkretesznek mindent.
Eltiron
2009. július 01. 01:47
Eddig tán vállaltatok bármiért is felelősséget, Andris?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!