Egyetlen pályázó a sukorói kaszinóprojektre

2009. július 31. 12:16

Hatszázezer forintos jegyzett tőkéjű jelentkező akadt a pályázatra.

2009. július 31. 12:16
A King’s City néven elhíresült sukorói kaszinóváros-tenderre egyetlen, hatszázezer forintos jegyzett tőkéjű jelentkező akadt, neki viszont jó esélye lesz kétmilliárd forintnyi állami támogatásra. A KC Bidding Befektetési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tulajdonosa a Csehországban bejegyzett s a német határ közelében alsó és középosztályú kaszinókat üzemeltető American Chance Casinos és az offshore paradicsomként ismert ciprusi Larnacán bejegyzett Vigotop. A KC Bidding nevének első két betűje arra a King’s City Management Kft.-re utal, amelyet a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány menedzselt Veres János, Markó Andrea és Tátrai Miklós közreműködésével. A befektetők támogatását rögzítő jegyzőkönyvet Ficsor Ádám hagyta jóvá. Az egyetlen pályázóból augusztus 18-ig kell a győztest kihirdetni.

Egy pályázat Sukoróra (MH)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mrjoshua
2009. július 31. 13:00
Pontosan ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy a Fidesz mit fog kezdeni ezzel a projekttel. Mit csinál most, és mit fog, ha hatalomra kerül.
luccy
2009. július 31. 12:34
Nem igaz, hogy ezzel nem tudnak leállni. Senki sem akarja rajtuk kívül. Gyanús körülmények között cseréltek gazdát a telkek, és ennek ellenére nem függesztik fel a dolgot. Miért kell tönkretenni a Velencei-tavat? Miért nem építik valami puszta közepére, mint anno Las Vegast? Egyáltalán minek kell ide kaszinó? Mert hogy nem a magyar embereknek, az zicher...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!