Hamis levelekkel árasztották el Bodajkot

2009. július 13. 19:22

A város minden lakosához eljuttatott levélben a polgármester lemondását híresztelték alaptalanul.

2009. július 13. 19:22
Spontán offline oda-vissza szpemmelés folyik a Fejér megyei városban: a polgármester "lemondását" bejelentő, hamisított aláírással, pecséttel és fejléccel ellátott leveleket dobtak be péntek éjszaka Bodajk valamennyi postaládába. Szombaton a polgármester ugyancsak minden portára eljuttatott levélben közölte: esze ágában sincs lemondani. Oszlánszki Zsolt (független) hétfőn elmondta: a hamis levélben az ismeretlenek az ő nevében azt állították, hogy azért mond le, mert "beteges hatalomvágya" miatt sok emberrel konfliktusba került. Miután a levelekkel kapcsolatban szombaton több száz aggódó telefonhívást kapott, aznap ő is levelet írt a város 4400 lakójának, amelyben közölte, nem kíván lemondani, a 2010-es önkormányzati választásokig hivatalában marad, ugyanis 2006-ban elsöprő többséggel választották meg a település első emberének. 

A levelet munkatársaival a helység mind az 1500 postaládájába eljuttatta.
Mint elmondta, 2002 óta polgármestere Bodajknak. Ez idő alatt a település sokat fejlődött. Megkapta a városi címet, s az évi 400 millió forintos költségvetésből gazdálkodó településen hét év alatt több mint 1 milliárd forint értékű fejlesztés valósult meg. Egyebek között négy szakrendelős egészségügyi központ, nyugdíjas ház, sportcentrum épült, s a 26 aszfaltozatlan utcából mostanáig 16 aszfaltburkolatot kapott. A hamis levéllel kapcsolatban a móri rendőrkapitányság nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés miatt indított nyomozást. (MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!