Távozik a BKV-tól Szalainé

2009. július 27. 13:11

Másodszor már tényleg távozik a havonta milliókat kereső humánpolitikai igazgatónő a közlekedési vállalattól.

2009. július 27. 13:11
Nem négy-, hanem csak 1,2 millió forintot keres a tavaly százmilliós végkielégítéssel kielégített, de tovább dolgozó Szalainé Szilágyi Eleonóra, a társaság humánpolitikai igazgatója a BKV szerint, de most tényleg távozik a cégtől. A megüresedett posztra pályázatot írnak ki, addig Sziebert György jogi igazgató látja el a humánpolitikai igazgató feladatait. A BKV a közleményben cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint Szalainé Szilágyi Eleonóra felajánlotta volna korábban kifizetett végkielégítésének visszafizetését.

Szalainé Szilágyi Eleonórát a végkielégítés kifizetése után a BKV tovább foglalkoztatta. A lap szerint hiába fizettek ki tavaly márciusban (a prémiumokkal együtt) mintegy százmillió forint végkielégítést a személyzeti vezetőnek, ő ma is a társaságnál dolgozhat havi bruttó négymilliós fizetésért. Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója elmondta: Szalainé Szilágyi Eleonóra nem bruttó 4 millió, hanem bruttó 1,2 millió forintot keres, igaz – teljesítmény szerint – 120 százalékos prémiumra is jogosult. A végkielégítés összegéről szóló információt a BKV személyiségi jogokra hivatkozva, nem kívánta megerősíteni.

Távozik Szalainé (Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!