A demokráciára is káros a King's City

2009. augusztus 18. 14:04

Az LMP egy ivádi telket cserélne a Parlamentre.

2009. augusztus 18. 14:04
Ha szükséges, még játékbarlangot is üzemeltetne az Országgyűlésben - mondta Ivády Gábor, a Lehet Más a Politika választmányi tagja. Az ivádi polgármester hangsúlyozta: a sukorói beruházásnál a befektető csak versenyeztetéssel juthatott volna a telekhez, mivel a sukorói tóparti ingatlan és a cserealapot képező terület között 15 százaléknál jóval nagyobb értékkülönbözet van. 
 
Az LMP szerint a kormány mindent megtesz az üzlet lebonyolítása érdekében: verseny nélkül, egyedi döntéssel juttatta a befektetőt a telekhez, majd a lakossági és civil szervezetek tiltakozását látva a komplexumot kiemelt beruházássá minősítette, ami jelentősen leegyszerűsíti a hatósági engedélyeztetést és kizárja a civil kontrollt. 
 
A pénzügyminiszter pénteken annak ellenére nyilvánította eredményesnek a február 10-én kiírt koncessziós pályázatot a sukorói King's City-re, hogy az ügyben okirat-hamisítás miatt jelenleg is eljárás folyik.

A demokráciára is káros a King's City(Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!