Betiltanák a melegfelvonulást

2009. augusztus 28. 12:21

Egy fideszes képviselő és több civil szervezet is a budapesti rendőrfőkapitányhoz fordult a kéréssel.

2009. augusztus 28. 12:21
A szeptember 5-ére tervezett fővárosi melegfelvonulás betiltását kéri Ékes Ilona fideszes országgyűlési képviselő és több civil szervezet. A képviselő pénteken tartott budapesti sajtótájékoztatóján azt hangoztatta: provokatív rendezvény helyett valódi társadalmi és szakmai párbeszédre lenne szükség a homoszexualitásról.

A képviselő Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitányhoz intézett levelében azt írta: a melegfelvonulás alkalmas arra, hogy félelmet, visszatetszést keltsen az emberekben, és veszélyezteti a kiskorúak fejlődését. Mint hozzátette, a tavalyi rendezvényt megzavaró súlyos atrocitások bizonyítják, hogy a felvonulás megtartása az idén is a közrend, a közbiztonság és az ifjúság egészséges fejlődésének sérelméhez vezetne. (MTI)

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. szeptember 02. 20:57
Én emberbarát vagyok oszi. Menj kisfiú dokihoz,/cukor, vérnyomás, prosztata/ még húsz év múlva is szeretnék kellemes leveleket küldeni neked. Ja, és a legközelebbi órán megismerkedhetsz az "é" betűvel.
oscar
2009. szeptember 02. 13:51
Faszfey! gondolom a csaladi feljegyzesekben nalatok az szerepel, hogy a mutterodnak 9 honapig tarto szekrekedese volt, es aztan jottel te a vilagra....csak sajnos nem oda pottyantal ahova valo vagy...
sunázó
2009. szeptember 02. 13:09
Szia oszi! Látom haladsz. Igaz még az ékezetek nem mennek, de a pontok már igen. Csak az a baj, hogy a feketék. Kaptál már pirosat? Ja, persze. Az az egy félév az általánosban rövid idő volt erre. Jó úton jársz kis haver. Méred mostanában a vérnyomásodat? Nem is mondtad eddig, te ilyen köpködős fiú vagy? Próbáltál már felköpni és időben alá állni?
oscar
2009. szeptember 02. 10:58
ne torodjetek ezzel a gyulolkodo rasszista faszfejjel, meg arra sem tartom meltonak hogy szembekopjem.........nem veszi eszre hogy pszihiatriai kezelesre szorul...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!