Cigányokat vertek Verőcén

2009. augusztus 06. 07:58

Incidens történt Verőcén, egy terhes nőt és egy fiatal roma fiút vertek meg a a Magyar Szigetre tartó bőrfejűek.

2009. augusztus 06. 07:58

Bőrfejűek támadtak a verőcei cigányokra szerdán; a Magyar Sziget elnevezésű rendezvényre tartó, "fehér Magyarországot" hirdető fiatalok egy terhes nőt és egy fiatal roma fiút vertek meg.

A rendőrség fokozott ellenőrzést tart a Pest megyei településen - közölték az érintettek szerda este. Raffael Gyula, a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumának (MCF) Pest megyei elnöke szerda késő este azt mondta: a településen élő romák tőle kértek segítséget, attól tartva, hogy az atrocitások tovább folytatódhatnak. Gáspár István, a helyi romák szószólója azt mondta: a Magyar Sziget rendezvényre érkezőkkel már a korábbi évben is volt nézeteltérésük, de idén először került sor verekedésre.

Cigányokra támadtak Verőcén

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2x2
2009. augusztus 06. 18:19
"Cigányokat vertek Verőcén"! Bocs,de ez a második mondat volt. A bekezdés ugyanis lemaradt: Cigányok kötözködtek az utcán. Na, akkor mi is történt? Mindenki azt az "igazságot" hirdeti, ami az ö saját érdekét szolgálja. Az emberek pedig azt tekintik majd valóságnak, amit többször hallanak. Na, és kinek a kezében van a véleményt formáló média 80-90%-a?
freehckr
2009. augusztus 06. 11:12
Az az igazság, hogy már elég régóta "vérszemet" kaptak a köztörvényes cigány vezetők, és nem ez az első eset, amikor ordenáré hazugságot terjesztenek. Természetesen az efféle álhíreket örömmel közli az ultraliberális cionista bulvársajtó. Elég sok helyen megfordulok az országban, általában elnézek ilyesféle "mélymagyar" rendezvényekre is. Nagyon nem szoktam találkozni a fenti történetben megemlített" bakancsos bőrfejűekkel", legalábbis amelyik vaságy nélkül is 60 kiló fölött lenne. :) Ez egyáltalán nem életszerű történet, nagyjából olyan, mintha a "balliberális" kormányzat bejelentené, hogy sikeres volt az utolsó száz napjuk (muhahaha...). Egyértelműen hazugság. Egyébként a történethez még ez is hozzátartozik: "Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt mondta: a rendőrségnek nincs tudomása bántalmazásról, rendőri intézkedésre ilyen jellegű bejelentés miatt nem került sor."
zoli28
2009. augusztus 06. 10:54
Amelyik kutya ugat, az nem harap. Nehezen tudom elképzelni, hogy nagyszájú mélymagyarok leállnának fényes nappal cigányokat verni (persze teljesen kizárni semmit sem lehet). Viszont bárki fel tud venni nagy-magyarországos pólót, kiabálhatja azt, hogy "fehér magyarország", és mondhatja azt, hogy ő éppen a Magyar Szigetre megy. Ez sokmindent nem bizonyít.
martonx
2009. augusztus 06. 10:17
Számomra gyanús, hogy nincs rendőri feljelentés. Amíg az nincs, számomra ez ugyanolyan kamu, mint az éjszaka fekete terepjáróval cigányokat megfélemlítő Magyar Gárdások. És valahol a távolban felsír egy kisgyerek... :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!