Lehet kaszinó Sukorón

2009. augusztus 17. 08:35

Húsz évre szóló koncessziós jogot nyert a 2008. decemberében alapított KC Bidding Kft.

2009. augusztus 17. 08:35
A pénzügyminiszter a február 10-én kiírt koncessziós pályázatot eredményesnek nyilvánította, így a közép-dunántúli régióban úgynevezett első kategóriás játékkaszinó alapítására és működtetésére vonatkozó, húsz évre szóló koncessziós jogot a KC Bidding Kft. nyerte el - adta hírül a PM. E pályázat a King's City néven ismertté vált sukorói beruházáshoz kapcsolódik.A döntés a pályázati értékelőbizottság javaslatán alapult (egy ajánlat érkezett be), amely a kft. benyújtott pályázati anyagát szakmai szempontból elfogadhatónak értékelte. A kiírás szerint a koncessziós díj legkisebb összege évi legalább 900 millió forint. Első kategóriás kaszinó jelenleg nem üzemel Magyarországon, egy ilyen intézmény legalább 1500 játékautomatával rendelkezik és legkevesebb 100 játékasztala van.

Az online cégadatok szerint a KC Bidding Befektetési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t 2008. december 4-én alapította meg szerencsejáték és fogadás főtevékenységgel, hatszázezer forint jegyzett tőkével a cseh bejegyzésű American Chance Casinos a.s. és a ciprusi székhelyű Vigotop Ltd.

Lehet kaszinó Sukorón (Napi Gazdaság,Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!