Újabb csavar a kaszinóügyben

2009. augusztus 17. 14:45

Közokirat-hamisítás bűntettével vádolja a székesfehérvári városi ügyészség a sukorói ingatlancserében érintett magánszemélyt.

2009. augusztus 17. 14:45
Várhomokiné Rabi Noémi,a Fejér Megyei Főügyészség szóvivőjének tájékoztatása szerint a főügyészség márciusban rendelte el a nyomozást a közokirat-hamisítás bűntettének gyanúja miatt. Mégpedig azért, mert a feltárt adatok szerint a sukorói ingatlanra csereszerződést kötő magánszemély a bejelentkezéskor életvitelszerűen nem lakott az általa bejelentett sukorói lakcímen.

A nyomozást megelőzően a megyei főügyészség magán- és közigazgatási jogi szakága törvényességi vizsgálatot végzett a Sukoró külterületén, a Velencei-tó északi partján levő ingatlanok albertirsai és pilisi ingatlanokra történő cseréjével kapcsolatban. A vizsgálat eredményeként a főügyészség négy óvást nyújtott be.

Az óvások egyes sukorói állami tulajdonú ingatlanokat érintő telekalakítással, továbbá az érintett területek adataiban bekövetkezett változás ingatlan-nyilvántartási bejegyzésével kapcsolatban történtek. A főügyészség indítványát, amely szerint az óvásokkal érintett határozatokat helyezzék hatályon kívül, s hozzanak új határozatokat, az érintett hatóságok elfogadták. (MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!