Goldbergerből Hunnia

2009. szeptember 14. 16:28

Jobbik-közeli női kézilabdacsapat indult a magyar elsőosztályban.

2009. szeptember 14. 16:28
Június utolsó napján a cégbíróság bejegyezte a Hunnia Kézilabda Sport Kft.-t, a cég pedig még aznap nevezte kézilabda csapatát a női első osztályú bajnokság 2009-2010-es idényére. A Hunniának két szerelése van. Az egyik fekete, mint a Gárda egyenruhája, a másik piros-fehér csíkos, máshogy nézve: Árpádsávos. Címerükben piros-fehér-zöld a labda, alatta rovásírás hirdeti, hogy ők az ÚJ ERŐ.

A Hunnia Kft.-n három tag osztozik. A Jobbik sportkabinetjét vezető, egykor a Ferencváros futballcsapata mellett szertároskodó Tömör-Tones Zsoltnak 45 százaléka van a vállalkozásban, éppen annyi, mint Miltényi Zoltánnak, aki a cég ügyvezetője is egyben, a maradék jutott az Óbudai Goldberger Sportegyesületnek. A bajnokságban való indulás jogát ez utóbbi, az előző szezonban a másodosztályban bajnok Goldberger adta át az ifjú Hunniának.

Miltényi szerint itt volt az ideje, hogy valaki a sportban is nyíltan vállalja világnézetét. De persze a Hunnia nem csupán felület az identitáshoz, hanem üzlet is. Az elnök profeszszionális marketinget tervez. „Hamarosan kész a webshopunk.” Árusítanak majd magyar pólókat, hunniás ajándéktárgyakat, lesz Turul, Trianon, Nagy-Magyarország, árpádsáv.

Goldbergerből Hunnia (NOL)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ergé
2009. szeptember 14. 18:09
Ha a cég legnagyobb tulajdonosa a Jobbik sportkabinetjének vezetője, az a cég Jobbik-közeli, és ezt a tényt nem cáfolta a nyilatkozó.
nyg
2009. szeptember 14. 17:57
Miltéynyi Tibor cáfolta ezt a hírt. Úgy néz ki, már megint csúsztatott (nem mondott igazat) a Népszabó. A cáfolat szövege itt, a cikk második részében. http://www.gondola.hu/cikkek/67056
cutcopy
2009. szeptember 14. 17:47
Akkor majd lesz hajrá jobbik, győzzön a jobbik?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!