Csiszár az új rádió mögött

2009. november 04. 19:10

A Class FM tanácsadója Csiszár Jenő, aki nem érti a pályázat miatti kifogásokat.

2009. november 04. 19:10
A Class FM-et működtető Advenio Zrt.nem érti a kifogásokat a frekvencia elnyerésével kapcsolatban. Szerintük az ORTT törvény szerint működik, a pályázati kiírás pedig feketén-fehéren tartalmaz mindent. Csiszár Jenő, a menedzsment tanyácsadója példaként hozta, hogy az elnyert frekvencián jelenleg működő Danubius rádióban az elmúlt években több tulajdonosváltás is volt, és most sem történik más.

Szever Pál, az új rádió programigazgatója úgy fogalmazott: nem őrültek meg és nem annyira amatőrök, hogy gyökeresen megváltoztassanak valamit, amivel korábban 1 millió embert elértek. Hozzátette: nem folk, talk, vagy alter-rádiót üzemeltetnek, a műsoridő nagy része hasonló szerkezetű marad.

"Nem őrültünk meg" (Hírszerző)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2009. november 05. 08:16
Ezt minden kicsit is gondolkodó ember tudta eddig is, hogy ez úgy lesz "pártrádió", ahogy az eddigiek voltak; hírszerkesztésben. Attól még, hogy ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik, senki nem gondolta komolyan, hogy Csintalan fog napi 4 órában beszélgetős műsort vezetni, vagy Nagy Katalin elemző műsort, mert a kutya sem hallgatná. Egy országos rádió nem szólhat szekértáboroknak, mert se hallgató nem lesz, se hirdető, és pár hónapon belül megbukik.
luccy
2009. november 05. 07:32
A legviccesebb, hogy ez az állítólagos "fideszes pártrádió"... Persze. Biztos. :-))
cutcopy
2009. november 05. 07:26
Csöbörből vödörbe, Bochkorból Csiszárba..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!