Nem oszlanak a cigányok

2009. november 10. 16:32

Megmarad az Országos Cigány Önkormányzat.

2009. november 10. 16:32
Az OCÖ ellenzéki, Lungo Drom-frakciója azt követően kezdeményezte a rendkívüli közgyűlés összehívását, hogy az október 9-én tartott, szintén rendkívüli közgyűlésen a független képviselők szavazatával többségbe kerültek és nem fogadták el a napirendet, ezért az elnök elnapolta az ülést. Az ellenzéki frakciót vezető Farkas Flórián ezt akkor úgy értékelte, hogy Kolompár Orbán OCÖ-elnök megbukott, ezért kezdeményezték a testület feloszlatását.
 
A keddi ülésen azonban kudarcba fulladt a kezdeményezést, mivel a Kolompár Orbán által vezetett MCF Választási Szövetség továbbra is többséggel van jelen az 53 fős képviselőtestületben. Az egyetlen napirendi pontot tárgyaló közgyűlésen megjelent képviselők végül 27 nem, 17 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett vetették el a szervezet feloszlatását kezdeményező indítványt.
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2009. november 11. 08:00
Igen, már megfigyeltem, hogy a címadók meglehetősen kétértelmű címeket szeretnek adni.
Szenzor
2009. november 10. 20:04
"Nem oszlanak a cigányok" Jesszusom, mecsoda zombifesztivál lehet egy cigánytemetőben:o))
zoli28
2009. november 10. 17:31
A cím szenzációs! :)) Sikerült egy unalmas hírt színesebbé tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!