Jogászbotrány: közokirat-hamisítás

2009. december 08. 12:21

A BKV volt jogi igazgatója közokiratot is hamisíthatott.

2009. december 08. 12:21
A rendőrség a cégnél tartott házkutatás során olyan dokumentumokat talált, amelyek valódiságát megkérdőjelezi. Egy munkavállaló jelenléti ívéről és egyéb iratairól van szó. Tomasitz István, a közlekedési cég megbízott jogi igazgatója a fővárosi közgyűlés BKV-t ellenőrző bizottságának ülésén elmondta, hogy a rendőrség a cégnél tartott házkutatás során talált olyan dokumentumokat, amelyek valódiságát megkérdőjelezi.Pontosabban egy munkavállaló - H. Éva - jelenléti ívéről és egyéb iratairól van szó.

A rendőrség szerint felmerül annak gyanúja, hogy a volt jogi igazgató meghamisította ezeket az iratokat - tette hozzá. (MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2009. december 08. 13:39
A H.Éva csak nem Horváth Éva, Hagyó volt sajtósa ? Csak nem azért kellett manipulálni a jelenléti ívet, mert soha nem járt a BKV-nál ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!