Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Borsodra koncentrál az MSZP

2010. január 08. 17:27

A párt legalább hét egyéni mandátum megszerzésében bízik a megyében.

2010. január 08. 17:27
Gúr Nándor, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke elmondta: céljuk, hogy a megye valamennyi választókerületében az MSZP nyerjen tavasszal.

Több sajtóorgánum szerint két olyan választókerületet van, amelyben az MSZP-nek komoly nyerési esélyei lesznek. Az egyik Káli Sándor miskolci polgármester, a másik pedig Gúr Nándor megyei MSZP elnök választókörzete. Gúr Nándor szerint viszont nem két, hanem legalább hét olyan választókörzet van Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahol a jelenlegi képviselők munkája után valószínűsíthető az újabb siker.

Ugyanakkor négy évvel ezelőtt tíz egyéni körzetben nyert a párt, és Gúr szerint idén is komoly eséllyel mennek neki a választásnak, függetlenül attól, hogy milyen erők vannak jelen a politikai színpadon. Hozzátette, hogy nincs olyan választókörzet a megyében, amelyről eleve lemondanánk. A megyei pártelnök megemlítette, hogy Miskolcot, mint megyei jogú várost egységként kezelik, itt újrázni akarnak, vagyis 2006-hoz hasonlóan szeretnének a város mind a négy egyéni választókerületében győzedelmeskedni.

Az MSZP megcélozta Borsodot (FN,MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ózanagyvarázsló
2010. január 09. 14:23
Szerintem Borsodban inkább a Jobbikra koncentráljanak, amely megverte ott őket az EP-választásokon. Azaz, hogyan tudják a Jobbiktól visszaszerezni hagyományos szavazóikat. Az is egy érdekes kérdés, hogy honnan jött több Jobbikos szavazó, a FIDESZTŐL vagy a MASZOP-tól? Ezt a kérdést nem szokták nagyon feszegetni a nemzetközi sajtóban sem...
tevevanegypupu
2010. január 09. 00:02
Nagyon jo helyre koncentralnak, ezt igy is kell egy szocialista part tagjainak. Remelhetoleg - amennyiben nem sikerul mandatumot szerezni - maradnak is Borsod megyeben ongondoskodo foglalkozasokban.
Silvio
2010. január 08. 20:11
Itt lehet a norvégoktól a legtöbb szavazatot vásárolni. Erre koncentrálnak, nah!
Basiliscus
2010. január 08. 20:01
Elmondta, de hol és kinek? Nem több ez lelkesítő dumánál vagy ennek az úrnak gyorsan egy hideg borogatást, ha komolyan is gondolta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!