Csányi foglalkoztatná Benedeket

2010. január 07. 16:56

Az OTP-vezérnél dolgozhat agrárszakértőként az elítélt Benedek Fülöp.

2010. január 07. 16:56
AZ OTP elnöke agrárszakértőként foglalkoztatná a Nemzeti Vagyonkezelő Hivatali visszaélés miatt elítélt egykori vezérigazgató-helyettesét. Csányi Sándor már személyesen is tárgyalt erről Benedek Fülöppel.
 
Értesülések szerint Benedek vagy a banknál, vagy pedig Csányi valamely cégénél helyezkedne el. Benedeket a tavalyi év végén a Heves megyei bíróság első fokon másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, mert hatalmi helyzetével visszaélve eljárt egy állami tulajdonú pákozdi ingatlan külföldi vállalkozói tulajdonba kerülésének érdekében.
 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2010. január 08. 09:04
Azért kiváló ember ez a Benedek, hogy jogerős ítélettel a feje fölött is alig győzi magától elhessegetni az állásajánlatokat.
Honfi-fi
2010. január 08. 00:23
Eddig tartottam valamire Csányit. Már nem.
kalandféreg
2010. január 07. 18:22
Nem akarok túlzott optimizmusba esni, de tetszik, hogy mindezt a hirtv hozta le. Vakmerően arra következtetek, hogy igy üzennek a nem kispályás jobbos holdudvarnak, hogy ez most nem az az időszak lesz, amire számitanak. Nagyon helyes!
phaidros
2010. január 07. 18:01
Még jó hogy otthagytam a francba az OTP-t, ha ilyen kádereket vesz fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!