Horn nem lesz MDF-es

2010. január 22. 07:43

Az SZDSZ-es Bőhm András, Hankó-Faragó Miklós és Horn Gábor is csatlakozott a Facebook-os csoporthoz.

2010. január 22. 07:43
Négy SZDSZ-es parlamenti képviselő - Bőhm András, Geberle Erzsébet, Hankó-Faragó Miklós és Horn Gábor - már biztosan nem lesz rajta az MDF (SZDSZ-szel közös) választási listáján. A politikusok mindezt a Facebook közösségi oldalon közölték. A Facebookon egy héttel ezelőtt létesült egy "Nem leszek rajta az MDF listán!" elnevezésű oldal, amihez csütörtök estig 272-en csatlakoztak - köztük sok politikus. 

Ungár Klára, az SZDSZ-ből kihajtott csíra, a Szabad Emberek Magyarországért alapítója, Léderer András, az SZDSZ Új Generáció volt (a pártból már kilépett) vezetője, Dióssy László volt SZDSZ-képviselő, környezetvédelmi szakállamtitkár, Derdák Tibor és Rózsa Mihály szociológusok is beléptek a csoportba. A tagok között viszont sem MDF-es, de az MDF-fel együttműködni kívánó "új SZDSZ"-es sem található.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2010. január 22. 10:22
"Nem leszek rajta az MDF listán!" elnevezésű oldal hihi, ez jó!
Hispan07
2010. január 22. 09:40
"Ungár Klára, az SZDSZ-ből kihajtott csíra" - zseniális :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!