Bizottság előtt faggatják Demszkyt

2010. február 10. 09:38

A fővárosi bizottság előtt hallgatják meg a főpolgármestert, helyettesét, a szintén SZDSZ-es Ikvai-Szabó Imrét és Székely Gábor volt felügyelőbizottsági elnököt.

2010. február 10. 09:38
Demszky Gábor meghallgatását kíséri a legnagyobb érdeklődés, aki hétfőn már sajtótájékoztatón nyilatkozott a BKV-nál történt botrányokban vállalt felelősségéről. A főpolgármester akkor beszélt az MSZP-vel való vitáiról a vállalat felügyeletével kapcsolatban.

A Fővárosi Közgyűlés a BKV-nál történt visszaélések kivizsgálására november 26-án alakított eseti bizottságot, mely ma meghallgatja továbbá Demszky helyettesét, a szintén SZDSZ-es Ikvai-Szabó Imrét és Székely Gábor volt felügyelőbizottsági elnököt is. A Fidesz szerint egyértelművé vált, hogy a szocialisták az SZDSZ-szel közösen - vezetőik tudtával - „talicskával tolta ki a pénzt a BKV-ból”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!