Lemondott Kisteleki

2010. február 27. 14:15

Miután az MLSZ közgyűlése elfogadta az MLSZ pénzügyi beszámolóját, Kisteleki István azonnal lemondott. A következő elnökválasztásig Nemes Ferenc alelnök vezeti a szövetséget.

2010. február 27. 14:15
Az MLSZ-t 2006 óta irányító Kisteleki tavaly decemberben jelentette be, hogy nem marad a posztján. A telki edzőközpontban tartott közgyűlésen a pénzügyi jelentés elfogadása után Kisteleki összefoglalta az elnökség eredményeit, majd lemondott. Kisteleki elmondása szerint nyereséges szövetséget, valamint a telki edzőközpontot hagyhatja utódjára. 2009-et a sikerek évének nevezte, hivatkozva a válogatott és a BL-be bejutott Debrecen meccseire, valamint az U20-as válogatott világbajnoki bronzérmére. Sokszor a szemére vetették a Bozsik-program megszűntetését, pedig hivatalba lépése idején a program már nem működött - mondta.

Az új elnök megválasztásáig az MLSZ-t Nemes Ferenc alelnök vezeti, az elnökség egy ötfős bizottságot hozott létre a következő elnökválasztás előkészítésére, melynek tagjai Nemes Ferenc, Garancsi István, George F. Hemingway, Kutasi Róbert és bizottságot vezető Helmeczy László lesznek. Az új közgyűlés időpontját nem jelölték ki.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csőretölcs
2010. február 28. 21:12
Emlékszem, milyen ALJAS módszerekkel lett elnök... Végre elhúz. Csak ez a Maffia MLSZ nehogy újraválassza! S mostmár mehet Erwin Koeman is: erre Várhidi is képes lett vona, sőt! Érthetetlen volt, hogy Várhidi sikeres másfél éve után egy holland miatt miért kell mennie...:( S az U-válogatottakkal eredményes Sisa egy másik holland miatt, akit az U-20 VB előtt egy hónappal kellett kirúgni! Mi lett volna, ha NEM EGY HÓNAP áll a bronzérmet szerző csapatnak rendelkezésére az új edző taktikája gyakorlására??!
Lion
2010. február 27. 14:35
költői: Mennyire érintett a bunda-botrányokban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!