Fair Play díjat kapott Schmitt Pál

2010. március 27. 19:37

A Nemzetközi Fair Play Bizottság 18 sportembert választott ki, akiket Nemzetközi Fair Play Díjban részesített - a díjkiosztó gálának idén Pécs adott otthont.

2010. március 27. 19:37

A díjazottak között volt Schmitt Pál kétszeres olimpiai bajnok párbajtőröző, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a NOB tagja. Schmitt a fair play népszerűsítéséért végzett több évtizedes tevékenységével szolgált rá a kitüntetésre. A díjátadót az EKF-rendezvénysorozat keretében rendezték Pécsen, ennek keretében kerekasztal-beszélgetés is zajlott a sport és a kultúra kapcsolatáról.

A díjakat Fair play cselekedet, A fair play népszerűsítése, Sportkarrier és élet a fair play szellemében kategóriákban ítélték oda, trófeák és diplomák formájában. Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke és Páva Zsolt, Pécs polgármester köszöntötte a résztvevőket, majd videóüzenetben Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpia Bizottság elnöke üdvözölte a megjelenteket.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. március 27. 19:54
Szívből gratulálok SP-nak!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!