Kolompárékkal működik együtt az MDF!

2010. március 23. 10:47

Választási együttműködést köt az MDF és a Kolompár Orbán vezette MCF Roma Összefogás Párt, a megállapodást holnap írják alá - tudta meg az ATV. A hétvégére eldőlhet, kaphat-e helyet az MDF országos választási listáján Kolompár és helyettese.

2010. március 23. 10:47
Választási együttműködést köt az MDF és a Kolompár Orbán vezette MCF Roma Összefogás Párt – értesült az atv.hu. A megállapodást holnap írhatják alá. A sajtóban már korábban napvilágot láttak találgatások az MDF és az MCF együttműködésével kapcsolatban. Múlt hét csütörtökön Kolompár Orbán annyit elismert, hogy tárgyalnak a demokrata fórummal.

A Hír TV nemrég arról számolt be, hogy a hétvégére eldőlhet, kaphat-e helyet az MDF még formálódó országos választási listáján Kolompár és helyettese. Ismert: az MCF nem állít országos listát a 2010-es országgyűlési választásokon, a vezetők becsületből mégis megmérettetik magukat. Kolompár akkor azt mondta: bár nagyon sok ajánlószelvényt gyűjtöttek, azért nem állítanak országos listát, mert gazdaságilag nem tudnak versenyezni a nagy pártokkal. Az MDF egyelőre nem erősítette meg az értesülést.

Frissítés:
az MCF cáfol. Kolompár Orbán azt mondta, az általa vezetett politikai tömörülés az országgyűlési választások kiírását követően több párttal is folytatott szakmai egyeztetéseket, így az MDF-el is, de ez nem jelenti azt, hogy bárhová is elkötelezték volna magukat. Kolompár Orbán kijelentette: nem állja meg a helyét az az állítás, hogy az MCF Roma Összefogás Párt választási együttműködési megállapodást kötött volna az MDF-el. Kolompár Orbán közölte: az MCF Roma Összefogás Párt országos elnöksége ezen a héten dönt arról, hogy az április 11-én esedékes választáson mely párt programját és elképzeléseit támogatja, és ajánlja a hazai cigányságnak.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sensei
2010. március 23. 18:46
"Kolompárékkal működik együtt az MDF!" Nna ja! Ez látszik. A valóságban meg Kolompár működik együtt a Jobbikkal. Há' mer' ki bírná jobban felizgatni az Ózd környékieket, ha nem ő?
szonja91
2010. március 23. 16:08
Hát ez egyre szánalmasabb,amit csinálnak..
states
2010. március 23. 13:47
Na akkor már tudjuk, amit eddig is tudtunk, hogyan, mitől szakadt át az ajánlócédula-gát az utolsó 3 napban, ahogy azt Debreczeni Józsi fogalmazta nagyon szemléletesen. A Dávid-féle vándorcirkusz tehát folytatja non-stop előadásait egészen 11-ig, vagy tán még tovább is. Jegyek elővételben, korlátozott számban még kaphatók egy nagybajszú jegyüzérnél..
Bence24
2010. március 23. 12:55
Köszönjük meg az újabb hiteles tájékoztatást az ATV-nek. Íme az MDF országos listája: http://mti.hu/cikk/467425/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!