Orbán: Pécs a remény szimbóluma

2010. március 29. 11:36

A Fidesz elnöke szerint Európa Kulturális Fővárosa a remény szimbólumává vált az egész ország számára. Orbán Viktor nem tartja nagy rejtélynek, ami az elmúlt hónapokban Pécsett történt.

2010. március 29. 11:36
„A baranyai megyeszékhely egy már leírt városból lett hirtelen a remény városa, és én is azért látogattam el ide, hogy megtudjam ennek receptjét” - mondta el Fidesz elnöke a városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor hozzátette: „Nem nagy rejtély, ami az elmúlt hónapokban Pécsett történt. A város vezetői véget vetettek annak a gyakorlatnak, hogy a politikával együtt hátat fordítanak az embereknek. Meghallgatták az embereket, megértették, amit mondtak nekik, és érvényt szereztek akaratuknak”.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. március 29. 14:33
A kep utan jelenleg eleg irtoztato. Emlekszem a regi pecsi foterre es az egesz varosra, milyen szep es hangulatos volt, a szocializmus sem tudott rontani rajta. Hajaj. Most Gyorben is "felujitottak". A Szechenyi terre rafert tulajdonkeppen, de nem ilyen formaban..Ugy latszik neha a felujitas egyet jelent a terek, varosreszek hangulatanak eltuntetesevel. Es mindket varos fideszes. Latva mondjuk a Nemzeti Szinhazat Pesten, azt hiszem jogos a felelem, hogy a konzervtiv mostani kozeposztaly az izeleset nem orokolte a bekebeli konzervativ kozeposztalytol..
Nhalasz9
2010. március 29. 13:06
Persze, hogy az! Hiszen tőrgyökeres kommunista uralom után Fideszes jelölt nyert. Így lesz ez április 11-én is!
elGabor
2010. március 29. 12:40
Reménykedünk abban is, hogy az új főtér idővel kevésbé néz majd ki kétségbeejtően, mint most.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!