Százak az MSZP rendezvényén

2010. március 15. 14:17

Pár száz emberrel megtelt a kis Kammermayer tér, ahol Mesterházy orbánozott a nyugdíjasoknak.

2010. március 15. 14:17
Néhány száz ember jelent meg a budapesti Kammermayer Károly téren az MSZP ünnepségén. Az MSZP rendezvényét Galkó Balázs nyitotta meg, aki most kapta meg Hiller Istvántól a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét. Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje szerint „be kell látni, hogy mi sem vagyunk hibátlanok és tévedhetetlenek, de képesek vagyunk tanulni” . 1848 példájából a multikulturalitást és az összefogást emelte ki.

Mesterházy Attila kormányfőjelölt szerint a Fidesz megosztotta a nemzetet, az MSZP viszont nem tenne ilyet. Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor a rossz közérzetet erősítette csak, amikor a kormány minden kezdeményezésére nemet mondott. Mesterházy hangsúlyozta: a korrupció írmagját is kigyomlálná. Emlékeztetett, hogy az MSZP kész lett volna korrupcióellenes törvények elfogadására, de a Fidesz ezeket soha nem támogatta. A politikus szerint a Fidesz a Jobbik szövetségese, és attól tart, hogy a Fidesz győzelmével egy szűk, gátlástalan elit tekintélyuralmi rendszer kiépítésén dolgozik majd.

Az MSZP rendezvényét tucatnyi ellentüntető próbálta megzavarni, de a hangoskodókat a rendőrök elvezették.

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogyo01
2010. március 16. 09:15
veretes személyek álltak attila mögött! a résztvevők átlagéletkora is magas volt! pár százan? vicc!
Gab
2010. március 15. 23:13
Egy valamiben igazat mondott Szarházy: "Szavakban a Fidesz mindig erős volt a korrupcióval, mi a tettek emberei vagyunk." - Azt tudjuk, ti "tettétek a korrupciót"!
StavrosMenace
2010. március 15. 22:36
hát igen, a szélsőjobb: http://naczivadasz.com/index.php?q=mesternacy_attila ha dzsekó élne (márpedig él), azt mondaná: This is it!
cutcopy
2010. március 15. 22:24
Mesterházy utcára vitte a stand up comedy-t..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!