Marad az OVB-elnök

2010. április 13. 20:29

Szigeti Péter, az Országos Választási Bizottság elnöke a testület keddi üléséről távozóban azt mondta: nem látja okát annak, hogy lemondjon.

2010. április 13. 20:29

Meghallgattam az OVB vasárnapi üggyel kapcsolatos elgondolásait, és azt gondolom, hogy mivel ezzel alapvetően egyet tudok érteni és el tudom fogadni, ezért nincs okom arra, hogy lemondjak” - közölte az MTI kérdésére Szigeti. Arra a kérdésre, szükséges-e, hogy a vasárnapiak miatt bárki - akár az Országos Választási Iroda vezetője - lemondjon, azt válaszolta: nem.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. április 14. 09:42
meghallgatta saját magát, aztán eldöntötte, hogy ezzel a csávóval egyet tud érteni - ez komoly? az mti tényleg ezt adta le? ha így volt, sok mindent megmagyaráz... az opni meg zárva, nem lehet véletlen, ha ilyenek a vezetők, a börtöntől sem félnek annyira, mint attól, hogy az igazi helyükre kerülnek
SztAhanov
2010. április 14. 07:45
Miért nem lepődtem meg?
Lion
2010. április 13. 21:34
Első ember lesz akit kivág az új kormány.
Steppenwolf
2010. április 13. 20:58
Hát persze, hogy nem mond le. Így nyer pár hetet, vagy hónapot. Ezt is majd úgy kell kirobbantani a székéből. Le se tagadhatná, honnan jött... És természetesen senki nem felelős azért, mert nem képesek még egy szaros választást sem levezetni. Hol vagyunk, Afrikában???!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!