Demszky megalázta Verebest

2010. május 22. 12:30

A fővárosi színigazgatók tiszteletére rendezett ünnepségen nem köszöntötték a Mikroszkóp Színpad igazgatóját. Verebes István levélben fordult Demszky Gáborhoz, azonban nem vár tőle választ.

2010. május 22. 12:30

Az idei év színházigazgatóinak tiszteletére rendezett ünnepségen Demszky Gábor főpolgármester gratulált Mácsai Pálnak és Méhes Lászlónak, nem köszöntötte azonban a Mikroszkóp Színpad igazgatóját, Verebes Istvánt.

 
„Én is megkaptam a meghívót, amin szintén csak Mácsai Pál és Méhes László neve szerepelt, később viszont Demszky levélben külön megkért, hogy jelenjek meg a rendezvényen. Bevallom, nem volt hozzá sok kedvem, de nem akartam megsérteni, így elmentem. Még csak hellyel sem kínáltak, ott álltam egyedül, végignéztem, ahogy a két kollégámnak gratulálnak, majd átadnak nekik egy dossziét. Rettentően megalázó volt, és írtam egy levelet Demszky Gábornak, amelyben kikértem magamnak a történteket” - nyilatkozta a Blikknek Verebes. Az igazgató elmondta nem érdekli a megaláztatás, így levelére sem vár választ.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. május 23. 17:48
A bukott főpolgármester és bukott ballíb értelmiségi háttere ilyen. A kudarcnak nincs gazdája, mindenki másra hárítja.
picur3ka
2010. május 22. 15:59
Hah. Szegeny. Azt hiszi, barmivel is javithat a helyzeten. El van tevedve.
Csomorkany
2010. május 22. 14:34
Én talán egy kávét kérek.
StavrosMenace
2010. május 22. 14:18
win-win game
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!