Ezrek búcsúztak Tollertől

2010. május 20. 18:41

A hozzátartozókon és politikusokon kívül több száz pécsi polgár is lerótta tiszteletét csütörtökön az egykori pécsi polgármester sírjánál.

2010. május 20. 18:41

Toller Lászlót  ezernél is többen kísérték utolsó útjára. A temetésen megjelent több volt, illetve jelenlegi miniszter és fontos közéleti személyiségek is.

Szili Katalin az elhunytról elmondta: „Kegyetlenül őszinte, emberközeli, mértékadó, a közjót szolgáló vezető volt, aki nem érhette volna el a lehetségest, ha nem törekedett volna mindig a lehetetlenre”.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. május 24. 07:38
Na álljunk meg egy szóra! Gyönyörűen kiforgatod a szavaimat!! Én nem humorizáltam, de még szándékomban sem állt! Csupán annak kapcsán jegyeztem meg, hogy ha már én félreértettem a nickneved jelentését, azt vehetted volna humorosan! Annak semmi köze nincs, nem volt a a halálesethez! Azt hiszem a te szemléleteddel van probléma! Amúgy mesterien próbálod kikerülni a dolgokat!! Csak hát ez engem nagyon emlékeztet valakire!
kulalak
2010. május 22. 02:55
Taize-i talakozo 1988, Papalatogatas 1991 aztan Europa Cantat, Pecs kapott penzt olykor-olykor. Aztan semmi, banyakat bezartak, nem volt normalis koncertterem, mozikat bezartak, autopalya sem volt, vonat tobb mint ket ora Komlo problemai tul kozel esatobbi. A magashazat lebontani nem volt penz kb 200 millioba kerult volna, ennyit BAZ megye 3 honap alatt kapott. Az elhanyagolast fentebb drienovac leirta. Toller probalkozott de a balesete megakadalyozta, hogy a legnagyobb projektjet az EKF-et levezenyelje. Nem az emberi kvalitasairol van szo, hanem hogy polgikent felbemaradt torzo minimalis ertekkel. Torre, neked valami bajod lehet itt az emberekkel. Minek vagy itt? Mazo?
tevevanegypupu
2010. május 21. 22:48
Toller valoban nagyon fontos ember lehetett az mszp-ben, mert a balesete utani indult a part a lejton lefele. Ha nincs ez a tragedia, nem biztos, hogy az mszp ennyire tonkremegy. Nem lehetetlen, hogy Gyurcsanyt is egyedul neki sikerult valamennyire kordaban tartania.
miloka
2010. május 20. 21:55
Béke poraira!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!