Daher Pierre váltja Pelcznét

2010. június 21. 14:12

Pelczné Gáll Ildikó júniustól európai parlamenti képviselő lett, megüresedett helyére a Fidesz választási egyeztető bizottsága Daher Pierre-t jelöli.

2010. június 21. 14:12
Pelczné Gáll Ildikó az Országgyűlés elnökét, Schmitt Pált váltja Brüsszelben, az ő megüresedő parlamenti helyét pedig Daher Pierre töltheti be. Daher az országgyűlési választáson Edelényben volt a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltje, ám akkor alulmaradt a független Molnár Oszkárral szemben. Pelczné az Országgyűléstől összeférhetetlenség miatt távozik, helyére a Fidesz választási egyeztető bizottsága a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei listájáról jelölte Daher Pierre-t.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2010. június 21. 18:08
Nos: Pelczné nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket. Kedves, aranyos, de fajsúly? Daher Pierre alulra került a piramisban. Egyelőre ott a helye. Viszont Pelczné helyét betöltheti egy effektívebb, karakteresebb egyéniség. Ennyit, kissé kibontva.
Arma Gedeon
2010. június 21. 15:14
Ennyit az EU-ról. Oda küldenek valakit kádertemetőbe, mert ott nem árthat annyit.
Senior
2010. június 21. 15:11
Ez a zasszonyság mindig olyan csinos volt, ezért én a Carden Pierre-re gondoltam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!