Erzsébetváros önkormányzata

2010. június 24. 14:58

Talán Gyurcsány Ferenc hírhedt beszéde váltott ki népharagot annyi idő alatt, mint a VII. kerület önkormányzatának legutóbbi remek húzása, miszerint bezáratnák az összes vendéglátóipari egységet éjfél és reggel 6 között.

2010. június 24. 14:58
Terján Nóra

Az erzsébetvárosi turizmus leamortizálása a tisztelt önkormányzat szerint egy nemes lépés lehet a választópolgárok szemében. Azonban arra nem gondoltak: a főváros hetedik kerületében fiatalok is laknak, vagy uram bocsánat; valaki szórakozni is szeretne a hűs nyári éjszakában. Nahát! A VII. kerület pedig remek hely, telis-tele hangulatos romkocsmákkal és szórakozóhelyekkel. Az oroszlánszívű vezetőség viszont véget vetne a dorbézolásnak és a 300 beérkezett lakossági panasz nyomán alvó városkát csinálna Budapestből; csukjuk be a boltokat, kocsmákat, kávézókat! Rendet, csendet!

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizipipa
2010. június 27. 23:25
Az önkormányzat előtti "tüntetésen" voltak vagy 30-an. Plusz 30 médiamunkás. Ez volt a népharag? Ennyire nyilvánvalóan nem kéne hazudni! A felkelés érdeklődés hiányában elmaradt.
blogen
2010. június 24. 17:53
Ezeket a kerületeket, mint a hét vagy a hat csak a szórakozóhelyek infrastruktúrája tartja életben. Ha ezeket kiszorítják, akkor az ingatlanárak meg fognak zuhanni és az olcsóvá vált lakásokba beáramlik majd a cigány népesség hogy a belváros teljes területe egy észak-amerikai típusú gettóvá váljon. Merthogy a Józsefváros fog terjeszkedni és akkor a nyuggerek majd nagyot néznek hol baszták el, mert a cigók szarnak a rendeletekre.
CookKapitany
2010. június 24. 16:29
Nem értem mit csodálkoztok, ez az irány. A belvárosból alvóváros lesz. Az autókat már kitiltották az ott lakók érdekében, logikus lépés, hogy most a zajongókat tiltják ki. Pár év és a nagy bérházakat lebonthatják, a helyükre takaros kertes, családi házak épülhetnek. Az utcák már most olyan mintha a Tempo 30 zónában lennének, lassan jön a rendelet, hogy avart égetni csak hétköznap este, füvet nyírni csak szombat délelőtt lesz szabad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!