Orbán dolgozószobájában fogadta Balogh Andrást

2010. június 28. 11:31

A miniszterelnök hétfőn a parlamenti dolgozószobájában folytatott megbeszéléseket Balogh Andrással, a szocialisták köztársasági elnökjelöltjével. A megbeszélés Szijjártó Péter szerint nem egyszerű gesztus, hanem az új, a nemzeti együttműködésre építő politikának a része.

2010. június 28. 11:31

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője kijelentette: az Orbán Viktor és Balogh András között hétfőn, a miniszterelnök dolgozószobájában lefolytatott megbeszélés jó hangulatban és a kölcsönös tisztelet jegyében zajlott le. A szóvivő szerint a megbeszélés Orbán Viktor részéről nem egyszerű gesztus, hanem az új, a nemzeti együttműködésre építő politikának a része. A kormányfő közölte Balogh Andrással, hogy a kormány fő célja a Gyurcsány-korszak maradványainak eltüntetése.

Szijjártó Péter szerint olyan politikusok fontos pozíciókra való kinevezése Warvasovszky Tihamér, Bihari Mihály, vagy Pozsgay Imre, nem gesztusok, hanem az új politika lényegét jelentik, hiszen a jelenlegi kormánynak is sok százezer baloldali támogatója van.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2010. június 28. 12:42
Az egész olyan szánalmas, mint Petike maga.
Django
2010. június 28. 12:35
Nem értem, mi szükség van erre a színjátékra.
kalandféreg
2010. június 28. 12:01
Ez egy nagyon korrekt kis nyilatkozat volt. Igy kell ezt csinálni. Kommunikációs szemszögből 10 pont, de még azt is el tudom képzelni, hogy komolyan is gondolják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!