Navracsics: Közösséget képez a humor

2010. július 24. 18:30

A humor az egyik legfontosabb közösségképző tényező - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes szombaton Nagyvázsonyban, a Művészetek Völgye helyi rendezvénysorozatának megnyitóján.

2010. július 24. 18:30

Közhely azt mondani, hogy a humor komoly dolog, ám valóban így van, s miközben nevetünk, közösséggé is formálódunk - tette hozzá. Ahhoz pedig, hogy közösség legyünk, fontos, hogy humorunk is legyen - vélekedett Navracsics Tibor.

A Művészetek Völgye kiemelt programja Nagyvázsonyban a Duma Színház tagjainak egyhetes szereplése, illetőleg a Showder Klub Stand Up sztárjainak minden esti fellépése.

„Ha egy falu, térség, tájegység és nemzet büszke magára, s ha hisz abban, hogy szép és jó dolgai vannak, és hisz abban, hogy okos és nemes hagyományai vannak, akkor azt a nemzetet, térséget, falut és közösséget már nem lehet elpusztítani” - mondta a rendezvényen Navracsics Tibor.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2010. július 25. 19:17
Lélekszakadva esik be három zsidó az ET emberi jogi biztosához: - Képzelje Hammarberget elvtárs, az antiszemita Orbán megkergetett bennünket! - És elfutottatok előle? - tamáskodik Thomas. - Hiszen hárman voltak, ő meg csak egyedül. - Nem mondta, hogy melyikünket kergeti.
Kettes
2010. július 25. 12:18
Értjük mi a tréfát, csak nem szeretjük. Hoffmann Rózsa szájába szavakat adni? Bohócorrot rajzolni Schmitt Pálnak? Ez az alpári és méltatlan tréfálkozás nagyon nem vicces, elvtársak. Ez a Nemzeti Együttműködés Szellemének meggyalázása. A humor, elvtársak, közösségteremtő erő és nem az aljas indulatok kiélésének terepe. Aki jól műveli a humort, az a közösség megbecsült tagjává válik, spirituálisan és anyagi értelemben is, persze, de aki gúny tárgyává teszi okos és szép hagyományainkat, az latrinát fog ásni a negyven fokban. Nem röhög! És most oszolj.
states
2010. július 24. 21:49
Na akkor már tudjuk, hogy miért akasztatták ki a falakra a NENYI-t. Sikerült közösséget teremteni vele a baloldalon, és még jól meg is röhögtetni őket...
küllő
2010. július 24. 19:28
Egyébként ennek az embernek vannak önnálló gondolatai is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!