Sajtóközleményben keres jelölteket Kolompár

2010. július 27. 18:06

Sajtóközleményben keres polgármesterjelölteket Kolompár Orbán pártja, az MCF Roma Összefogás Párt. A felhívásra levélben lehet jelentkezni.

2010. július 27. 18:06

Mint írták, a 2006. évi parlamenti és a 2009-es EP-választások történelmi országoslista-állítása után az MCF Roma Összefogás Párt a 2010. évi helyhatósági választások alkalmával újabb történelmi megmérettetésre készül. Éppen ezért várják azon roma és nem roma polgármesterjelöltek jelentkezését, akik „20 évvel a rendszerváltás után – tanulva ennek összes hibájából – szeretnének részt venni egy boldogabb, eredményesebb és sikeresebb társadalom megteremtésében, ahol minden embernek joga és kötelessége a közös építkezésben részt venni”.

Minden településről várják a jelöltek jelentkezését, de kiemelten fontosak azok, ahol várhatóan cigány kisebbségi önkormányzatok alakulnak. A Magyar Nemzethez is eljuttatott közleményben kérik a polgármesterjelölteket, hogy fényképes szakmai önéletrajzukat az MCF Roma Összefogás Párt országos, kiskunmajsai központjába, a Fő út 130. szám alá eljuttatni szíveskedjenek.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Outer-senshi
2010. július 27. 20:10
Ózd-Hétesen olcsó putrit is lehet venni!! Lakhelyed is meg lenne oldva.:))))
Outer-senshi
2010. július 27. 19:29
"minden embernek joga és kötelessége a közös építkezésben részt venni”. Na akkor rajta!! A jogaitokat már nagyon tudjátok. Csupán a kötelességeitekről feledkeztek meg úgy általában!
sensei
2010. július 27. 19:24
"Sajtóközleményben keres polgármesterjelölteket Kolompár Orbán pártja, az MCF Roma Összefogás Párt. A felhívásra levélben lehet jelentkezni. " Mi a pontos cím???
picur3ka
2010. július 27. 19:10
Kolomp meg mindig szabadlabon van? Nagy tortenelmi megmerettetes lesz megint, ugy is van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!