A Fideszt támogatják a kizárt pécsi MSZP-sek

2010. augusztus 28. 19:46

„Legyünk demokraták és merjük elfogadni azt a több mint kétharmados többséget, amit Páva Zsolt az elmúlt éven megválasztásakor kapott” - indokolta a Hír TV-nek Soó László, a pécsi MSZP-ből kizárt vagy kilépett politikusokat tömörítő Nemzeti Demokraták Pécs egyesület elnöke, hogy miért a Fideszt támogatja a szervezet.

2010. augusztus 28. 19:46

A Fidesz-KDNP pécsi polgármesterjelöltjét, Páva Zsoltot támogatják azok a pécsi MSZP-szervezetből kilépett vagy éppen kizárt politikusok, akik Nemzeti Demokraták Pécs egyesületükkel elindulnak az önkormányzati választásokon. A Hírszerző szerint ezek a volt szocialisták Toller László egykori pécsi polgármester hívei voltak, akik azóta nem találták meg számításaikat az MSZP-ben. „Legyünk demokraták és merjük elfogadni azt a több mint kétharmados többséget, amit Páva Zsolt az elmúlt éven megválasztásakor kapott” - indokolta a döntést Soó László, az egyesület elnöke a Hír TV-nek.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2010. augusztus 30. 16:17
Naná, különben miből élnének meg. ..és kit érdekel milyen párt?Mér' nem mindegy? Ja, hogy jellemtelenség? Hát igen.
hori77
2010. augusztus 30. 11:39
nagyon jól teszik!
advocaat
2010. augusztus 30. 11:08
"Félek a görögöktől, ha ajándékot hoznak is.." (Homérosz: Iliász) Nem hiszek ezeknek a szerencselovagoknak. Aki OTT ÁRULÓ, az mitől lenne ITT ELVHŰ??! Ez a tűrhetetlen Csintalan-jelenség, amit nem tünetileg kell kezelni, hanem VÁGNI KELL !!!
nyoooc
2010. augusztus 30. 08:45
Vannak fenntartásaim az ilyen átállókkal szemben. Mint amikor az eddig szinte szélsőségesen egyházellenes jelölt a kampány kezdetén elkezd misére járni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!