Ezt tervezték Sukoróra

2010. augusztus 31. 12:42

A befuccsolt sukorói King's City bizniszről került egy videó a Népszabadság birtokába.

2010. augusztus 31. 12:42

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2010. szeptember 01. 07:08
Új a sorrend! Kis hazugság. => Nagy hazugság, => Statisztika. => Marketing.
drienovác
2010. augusztus 31. 18:31
1. a tó északról nem úgy néz ki, mint ahogy a filmben látszik 2. az északi részen, ahol a csereingatlan fekszik, nincs annyi hely sem, amennyi egy golfpályának elég lenne, nemhogy még kétszer akkora létesítményeknek (bevásárlóközpont, műjégpálya, szálloda, kaszinó stb) és a golfpályának is, a makett aránytalan 3. feltételezve csak az alsó hangos , 60%-os telítettséget, akkor is elképzelhetetlen, hogyan kerülnek oda a vendégek, mert az autópályán nehezen keverednének oda, a vonat a túloldalon áll meg 4 ha tényleg majdnem 10000 ember lehetne ott egyszerre, a kommunális szennyvíz kezelése további kérdést vet fel, mert ez egy városnyi ember után új szennyvíztisztító építését is igényli, 5 akiknek egyébként a vízellátását is meg kéne oldani, 6 a villamosenergiaigényről nem is beszélve 7. na és persze a gázellátást is meg kell oldani teljesen irreális volt az egész történet
gilyanpeter
2010. augusztus 31. 17:27
Jó, hogy nem valósult meg. Kár lett volna a Velencei tavat elcsúfítani.
natsak
2010. augusztus 31. 17:26
Mit gondolnak a hölgyek és urak, a Gruppo Milton (ha jól emlékszem a nevére) "beruházások" körül miért olyan nagy a csönd az utóbbi hónapokban? Pécs, motor pálya, golf pálya - ezek sem kismiska ügyek! Mindig csak az a kérdés, hol tömődnek a zsebek. Ha sikerül a nagyoknak időben megegyezni, akkor nincsenek ügyek. Folyamatosan lopnak bennünket, az életszinvonalunk ezért van a 78-as szinten! Közben kifizettünk vagy 150 milliárd dollár adósságot, amiből felhasználtunk jó sokat, vagy 8 milliárdot (kiváló az arány ugye?). Birka ez a nép, nulla a civil kurázsi?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!