Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Aluljáróban dohányzik? Mától büntetik!

2010. szeptember 01. 08:48

Feljelenthetik és 30 ezer forintra bírságolhatják meg szerdától, aki rágyújt Budapest aluljáróiban. A területeket térfigyelő kamerákkal és a közterület-felügyelőknél lévő minikamerákkal is szemmel tartják.

2010. szeptember 01. 08:48

Az aluljárókban bevezetett dohányzási tilalommal a főváros uniós tendenciát követ - mondta Szabó Mihály, a Fővárosi Közterület-felügyelet igazgatója. A tiltott helyen dohányzókat 30 ezer forintig terjedő pénzbírsággal büntetik. Az aluljárókban elhelyezett csaknem 300 kamera felvételei a központba és a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz is befutnak, ami megkönnyíti az ellenőrzést. Több felügyelő minikamerát visz magával az ellenőrzésekre.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Corporate Soldier
2010. szeptember 01. 13:15
Persze, dohányzásért 30 rugó. A közterületen alvás, szarás, hugyozás, hányás meg emberi jog.
gentry
2010. szeptember 01. 10:43
Beteg ez a világ.
Ricochet
2010. szeptember 01. 10:21
Csak fordítva kellene visszadugni a szájukba a cigit! A Nyugati aluljáró is egy lepratelep, tele prostival, stricikkel, meg mindenféle roggyant alakokkal, akik nem zsírszegény joghurtot esznek Norbi-rudival reggelire. Mindenki szív, mint a borz. Egy tolólappal kellene kitakarítani. Egy külföldi helyében elképednék, hogy hová kell lejönnöm. Orfeusz alászáll.
Darth Péter
2010. szeptember 01. 10:03
Végre! Közterületen mindenhol be kell tiltani. Nehogymá' a bunkó drogosok tegyék tönkre az egészségemet. Életemben eddig egy ember kérdezte meg, hogy a jelenlétemben rágyújthat-e... Ezen érdemes elgondolkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!